• Банер за продукта

Сто години, пътешествие на възходи и падения. От малка червена лодка до гигантски кораб, който ще води стабилността и дългосрочното пътуване на Китай, сега Комунистическата партия на Китай най-накрая откри своя стогодишен рожден ден.

От първоначалната марксистка партия с повече от 50 членове на партията тя се превърна в най-голямата управляваща партия в света с над 91 милиона членове на партията. 100-те години на Комунистическата партия на Китай са 100 години от изпълнението на първоначалната мисия и основа за нейното основаване. Сто години е сто години да създаваш блясък и да отваряш бъдещето.

В продължение на век Комунистическата партия на Китай е водила китайския народ през вятър и дъжд, търсейки щастие и облекчение за хората, пресичайки „бързия поток“ и избягвайки „бурните вълни“, а сега е поела по широк път на висококачествено развитие.

Стогодишната история на Китайската комунистическа партия е великолепна глава, в която партията и хората са свързани, дишат заедно и споделят съдбата си. Това е великолепна епопея, която изпълнява първоначалната мисия на партито.

Поглеждайки назад към пътя на борбата в миналото и отразявайки пътя на борбата в бъдещето.

Тук Динсен празнува 100-годишнината от основаването на Китайската комунистическа партия !!!100 周年


Време за публикуване: юни-28-2021