• Банер за продукта

През последните няколко дни Джънджоу, Синсян, Кайфън и други места в провинция Хенан са претърпели изключително силни дъждове. Този процес показа характеристиките на големи натрупани валежи, голяма продължителност, силни краткосрочни валежи и видни крайности. Централната метеорологична обсерватория прогнозира, че центърът на обилните валежи ще се движи на север и все още ще има силни или извънредно силни валежи в части от северната част на Хенан и южната част на Хъбей. Очаква се този кръг от валежи постепенно да отслабне утре (22-ра) нощ.

Тези обилни валежи в Джънджоу донесоха много неудобства и загуби за производството и живота на хората. Различни спасителни и спасителни екипи се бият на фронтовата линия за предотвратяване на наводнения и облекчаване на бедствия, а също така има много хора по улиците и общностите на града, които правят всичко възможно, за да изпратят топлина към нуждаещите се.

Динсен е подготвил стоките предварително, направил е достатъчно опис и е взел предпазни мерки предварително. Моля, бъдете сигурни, че нашите клиенти могат да правят поръчки.
дъжд


Време за публикуване: юли-22-2021