• Банер за продукта

Какво да търсите, когато купувате най-добрата холандска фурна

Когато пазарувате за холандска фурна, първо ще искате да вземете предвид най-добрия размер за вашите нужди. Най-популярните интериорни размери са между 5 и 7 кварти, но можете да намерите продукти с размер до 3 кварти или до 13. Ако сте склонни да приготвяте големи празнични ястия с много каша за вашето разширено семейство, по-голяма холандска фурна може служи ви добре. Само имайте предвид, че по-големите саксии ще бъдат доста тежки (особено когато са пълни с храна).

Говорейки за тегло, холандските фурни се предполага, че имат дебели стени, така че не отбягвайте продуктите, които изглеждат малко тежки. Може да видите и кръгли срещу овални холандски фурни и най-добрият вариант тук зависи от това как планирате да го използвате. Ако правите много готвене или пържене на печка, сотиране и кафяво, придържайте се към кръгъл модел, тъй като той ще пасне по-добре на горелката. Някои кръгли модели са това, което се наричат ​​„двойни холандски фурни“, където капакът е достатъчно дълбок, за да се използва като тиган!

И накрая, по-добре е да изберете холандска фурна, която е къса и силна, а не такава, която е слаба и по-висока (въпреки че двойната холандска фурна обикновено е малко по-висока от обикновената холандска фурна). Защо? Широкият диаметър ви дава повече вътрешна повърхност за кафява храна, а също така може да ви спести време, като готвите или пържите съставки по-бързо.

Прочетохме десетки рецензии за всеки продукт, сравнихме ценообразуването и спецификациите на продукта и, разбира се, черпим от собствените ни тестови кухненски преживявания. Независимо от вашите нужди, със сигурност ще намерите най-добрата холандска фурна на този уебсайт, която ще актуализираме редовно.

 gg7131


Време за публикуване: юли-13-2020