• Bàner sobre el producte

Cent anys, un viatge d’alts i baixos. Des d’un petit vaixell vermell fins a un vaixell gegant que conduirà l’estabilitat i el viatge a llarg termini de la Xina, ara el Partit Comunista de la Xina ha inaugurat finalment el seu centenari aniversari.

Des del partit marxista inicial amb més de 50 membres del partit, s’ha convertit en el partit governant més gran del món amb més de 91 milions de membres del partit. Els 100 anys del Partit Comunista de la Xina són 100 anys de complir la seva missió original i una base per a la seva fundació. Cent anys són cent anys de crear brillantor i obrir el futur.

Durant un segle, el Partit Comunista de la Xina ha dirigit el poble xinès a través del vent i la pluja, buscant felicitat i alleujament per a la gent, creuant el “corrent ràpid” i evitant les “onades turbulentes”, i ara ha emprès una carretera ampla de desenvolupament d'alta qualitat.

La història centenària del Partit Comunista de la Xina és un magnífic capítol en què el partit i la gent estan connectats, respiren junts i comparteixen el destí. És una magnífica èpica que compleix la missió original de la festa.

Mirar enrere el camí de la lluita del passat i reflectir el camí de la lluita del futur.

Aquí Dinsen celebra el centenari de la fundació del Partit Comunista de la Xina !!!100 周年


Hora de publicació: 28 de juny de 2121