• Bàner sobre el producte

Durant els darrers dies, Zhengzhou, Xinxiang, Kaifeng i altres llocs de la província de Henan han patit pluges extremadament fortes. Aquest procés va mostrar les característiques de grans precipitacions acumulades, llarga durada, fortes precipitacions a curt termini i extrems prominents. L’Observatori Meteorològic Central prediu que el centre de les precipitacions fortes es desplaçarà cap al nord i que encara hi haurà pluges fortes o extraordinàriament intenses en algunes parts del nord de Henan i el sud de Hebei. S'espera que aquesta ronda de precipitacions es debiliti gradualment demà (22) a la nit.

Aquesta forta pluja a Zhengzhou ha comportat moltes molèsties i pèrdues per a la producció i la vida de les persones. Diversos equips de rescat i rescat estan lluitant a la primera línia de prevenció d’inundacions i alleujament de desastres, i també hi ha molta gent als carrers i comunitats de la ciutat, fent tot el possible per enviar calor als que ho necessiten.

Dinsen ha preparat la mercaderia per endavant, ha fet un inventari suficient i ha pres precaucions per endavant. Tingueu la seguretat que els nostres clients poden fer comandes.
pluja


Hora de publicació: 22-juliol-21