• Bàner sobre el producte

Pizza de Skillet Vegetariana

MÈTODE:

 1. En un bol petit, afegiu l’aigua tèbia i el llevat actiu sec i remeneu per combinar. Deixeu-lo reposar 10 minuts mentre es dissol el llevat.

 2. Un cop dissolt, combina en un bol gran la farina, la sal, el sucre, l’oli i el llevat i l’aigua dissolts. Barregeu-ho bé amb una forquilla per crear una massa enganxosa.

 3. Col·loqueu la massa en un bol net. Durant la següent hora, realitzeu 4 jocs d’estiraments i plegaments, un joc cada 15 minuts. Un estirament i plegat és quan agafeu un costat de la bola de massa, l'estireu i el plegueu sobre si mateix. Per a cada joc, estireu la massa i doblegueu-la 4 vegades, girant el bol un quart de volta cada vegada. Utilitzeu les mans mullades quan realitzeu els plecs, ja que això impedeix que la massa s’enganxi als dits. Un cop acabats els plecs, tapeu el bol amb un plat i poseu-lo a la nevera com a mínim 5 hores, o tota la nit.

Whole_Pizza_square_LR_300x300
pizza_fold_elien_lewis_low_res_large

Preparació de pizza

1. Regueu una paella de 30 cm amb 1 ½ cullerada d’oli d’oliva.

2. Traieu la massa de la nevera i poseu-la a la paella. Regueu la part superior de la massa amb una altra cullerada d’oli d’oliva. Feu servir els dits per prémer la massa cap a la paella perquè cobreixi tota la superfície inferior. Assegureu-vos que tota la massa estigui recoberta d’oli d’oliva. Si la massa continua brotant mentre la premeu, deixeu-la reposar a temperatura ambient durant 10 minuts abans de tornar-ho a provar. Ara deixeu la pasta a prova durant 45 minuts en un espai càlid.

Pizza_Dough_low_res_large

3. Tot i que la massa es posa a prova, tritureu o trossegeu finament tot el porro, especialment els verds de porro més resistents. Escalfeu una paella o una paella a foc mig i afegiu 1-2 cullerades d'oli d'oliva. Afegiu-hi els porros triturats i ½ culleradeta de sal. Salteu els porros durant 10 minuts, remenant regularment a mesura que els porros s’estovin. A la meitat del temps de cocció del porro afegiu l'all triturat, la farigola fresca i la cullerada de suc de llimona. Condimentar amb pebre i sal extra si cal i al gust.

4. Trossegeu les cols de Brussel·les en tires i trossegeu aproximadament els tomàquets secs. Tireu les cols de Brussel·les amb ½ cullerada d'oli d'oliva, la ratlladura de llimona i ½ culleradeta de sal. Deixeu-los de banda.

5. Un cop la massa hagi acabat de provar, escalfeu el forn a 220 ° C (200 ° C al forn). Escampeu ½ tassa de formatge de mozzarella ratllat sobre la massa. Afegiu-hi els porros i repartiu-los uniformement. Disposar les cols de Bruxelles i els tomàquets secs al damunt dels porros. A sobre, poseu-hi la ½ tassa de formatge mozzarella restant i el formatge parmesà.

6. Coeu la pizza al forn sobre una reixeta inferior, durant uns 16-18 minuts, fins que la part superior estigui daurada i la part inferior estigui cuita i cruixent. Un cop retirada la pizza del forn, passeu immediatament un ganivet per la vora de la paella per evitar que el formatge s’enganxi als costats. A continuació, podeu aixecar la part inferior de la pizza amb una espàtula per comprovar que el fons estigui daurat.

7. Posar la pizza calenta amb farigola fresca extra, tallar-la a rodanxes i servir-la ben calenta.


Hora de publicació: 13-Jul-2020