• Bàner sobre el producte

b24722bd7d8daaa2f02c4ca38ed95c82_original1

Què és el condiment de ferro colat?

El condiment és una capa de greix o oli endurit (polimeritzat) que es cou a la superfície del ferro colat per protegir-lo i garantir un rendiment de cocció antiadherent. Simple com això!

El condiment és natural, segur i completament renovable. El vostre condiment anirà i vindrà amb un ús regular, però generalment s’acumularà amb el pas del temps, si es manté correctament.

Si perdeu una mica de condiment mentre cuineu o netegeu, no us preocupeu, la paella està bé. Podeu renovar el vostre condiment de forma ràpida i senzilla amb una mica d’oli de cuina i un forn.

 

Com condimentar la vostra sartela de ferro colat

Instruccions de condiment de manteniment:

El condiment de manteniment s'ha de fer regularment després de cuinar i netejar. No cal que ho feu cada vegada, però és una pràctica recomanada i és especialment important després de cuinar amb ingredients com tomàquets, cítrics o vi i fins i tot carns com cansalada, filet o pollastre, ja que són àcids i us eliminaran part del condiment.

Pas 1.  Preescalfeu la paella o els estris de cuina de ferro colat al fogó (o en una altra font de calor com una graella o un foc encès) a foc lent durant 5-10 minuts.

Pas 2.  Netegeu una fina capa d’oli sobre la superfície de la cocció i escalfeu-la durant 5-10 minuts més, o fins que l’oli sembli sec. Això ajudarà a mantenir una superfície de cocció antiadherent ben condimentada i a protegir la paella durant l’emmagatzematge.

 

Instruccions de condiment complet:

Si ens demaneu una paella experimentada, aquest és el procés exacte que fem servir. Condimentem cada peça a mà amb 2 fines capes d’oli. Us recomanem que utilitzeu un oli amb un punt de fum elevat, com ara canola, gra de gra o gira-sol, i seguiu aquests passos:

Pas 1.  Preescalfeu el forn a 225 ° F. Rentar i assecar la paella completament.

Pas 2.  Col·loqueu la paella al forn preescalfat durant 10 minuts i, a continuació, traieu-la amb la protecció de les mans adequada.

Pas 3.  Amb un drap o una tovallola de paper, escampeu una fina capa d’oli per tota la paella: dins, fora, mànec, etc. i, a continuació, netegeu tot l’excés. Només hauria de quedar-se una mica de lluentor.

Pas 4.  Torneu a posar la paella al forn, cap per avall. Augmenteu la temperatura a 475 ° F durant 1 hora.

Pas 5.  Apagueu el forn i deixeu refredar la paella abans de treure-la.

Pas 6.  Repetiu aquests passos per afegir capes addicionals de condiment. Recomanem 2-3 capes de condiment.


Hora de publicació: 10 d'abril de 2020