• Bàner sobre el producte

Què s’ha de buscar en comprar el millor forn holandès

En comprar un forn holandès, primer voldreu tenir en compte la mida més adequada per a les vostres necessitats. Les mides interiors més populars oscil·len entre els 5 i els 7 quarts, però podeu trobar productes de fins a 3 quarts o fins a 13. Si acostumeu a fer àpats de vacances grans amb molta quantitat de llet per a la vostra família extensa, és possible que tingueu un forn holandès més gran. serveix-te bé. Tingueu en compte que les olles més grans seran força pesades (sobretot quan estiguin plenes de menjar).

Parlant de pes, se suposa que els forns holandesos tenen parets gruixudes, així que no defugiu els productes que semblen una mica resistents. És possible que també vegeu forns holandesos rodons contra ovalats, i la millor opció aquí depèn de com vulgueu utilitzar-lo. Si feu molta cuina o fregiu, salteu i daureu el forn, enganxeu-lo amb un model rodó, ja que encaixarà millor al cremador. Alguns models rodons són els que es diuen "forns holandes dobles", on la tapa és prou profunda com per utilitzar-la com a paella.

Finalment, en general és millor triar un forn holandès que sigui curt i robust, en lloc d’un que sigui prim i alt (tot i que un forn holandès doble sol ser una mica més alt que un forn holandès normal). Per què? Un diàmetre ampli us proporciona una superfície interior més àmplia per al menjar daurat i també us pot estalviar temps cuinant o fregint ingredients més ràpidament.

Hem llegit dotzenes de ressenyes per a cada producte, hem comparat els preus i les especificacions del producte i, per descomptat, hem extret de les nostres pròpies experiències de cuina al forn. Independentment de les vostres necessitats, segur que trobareu el millor forn holandès en aquest lloc web, que actualitzarem regularment.

 gg7131


Hora de publicació: 13-Jul-2020