• Banner om produkt

Hundrede år, en rejse med op- og nedture. Fra en lille rød båd til et kæmpe skib, der vil føre Kinas stabilitet og langsigtede rejse, nu har det kommunistiske parti i Kina endelig indvarslet sin hundredeårs fødselsdag.

Fra det oprindelige marxistiske parti med mere end 50 partimedlemmer har det udviklet sig til at være verdens største regerende parti med mere end 91 millioner partimedlemmer. Kinas kommunistiske partis 100 år er 100 år med at udføre sin oprindelige mission og et fundament for dets fundament. Hundrede år er hundrede år med at skabe glans og åbne fremtiden.

I et århundrede har Kinas kommunistiske parti ført det kinesiske folk gennem vind og regn, søgt lykke og lettelse for folket, krydset den "hurtige strøm" og undgået de "turbulente bølger", og nu er det gået ud på en bred vej af udvikling af høj kvalitet.

Den hundrede år lange historie med Kinas kommunistiske parti er et storslået kapitel, hvor partiet og folket er forbundet, trækker vejret sammen og deler skæbnen. Det er et storslået epos, der opfylder partiets oprindelige mission.

Ser tilbage på kampens vej i fortiden og spejler kampens vej i fremtiden.

Her fejrer Dinsen 100-året for grundlæggelsen af ​​det kinesiske kommunistparti !!!100 周年


Indlægstid: Jun-28-2021