• Banner om produkt

I løbet af de sidste par dage har Zhengzhou, Xinxiang, Kaifeng og andre steder i Henan-provinsen lidt ekstremt kraftige regn. Denne proces viste egenskaberne ved stor akkumuleret nedbør, lang varighed, stærk kortvarig nedbør og fremtrædende ekstremer. Central Meteorological Observatory forudsiger, at centrum for kraftig nedbør vil bevæge sig nordpå, og der vil stadig være kraftige eller ekstraordinært kraftige regn i dele af det nordlige Henan og det sydlige Hebei. Det forventes, at denne nedbørrunde gradvist vil svækkes i morgen (22.) nat.

Denne kraftige nedbør i Zhengzhou har medført en masse ulemper og tab for folks produktion og liv. Forskellige rednings- og redningsteam kæmper i frontlinjen for forebyggelse af oversvømmelser og katastrofehjælp, og der er også mange mennesker på gaderne og i samfundene i byen, der gør deres bedste for at sende varme til de trængende.

Dinsen har forberedt varerne på forhånd, har foretaget en tilstrækkelig beholdning og på forhånd taget forholdsregler. Vær sikker på at vores kunder kan afgive ordrer.
regn


Indlægstid: Jul-22-2021