• Banner om produkt

Vegetarisk stegepande Pizza

METODE:

 1. Tilsæt det varme vand og den aktive tørrede gær i en lille skål, og rør for at kombinere. Lad det sidde i 10 minutter, mens gæren opløses.

 2. Når det er opløst, kombineres mel, salt, sukker, olie og opløst gær og vand i en stor skål. Bland det godt sammen med en gaffel for at skabe en klæbrig dej.

 3.Læg dejen i en ren skål. I løbet af den næste time skal du udføre 4 sæt strækninger og folder, et sæt hvert 15. minut. En stretch og fold er, når du tager en side af dejkuglen og strækker den op og fold den over sig selv. For hvert sæt stræk dejen og fold den over 4 gange, og drej skålen en kvart omgang hver gang. Brug våde hænder, når du udfører foldene, da dette forhindrer, at dejen klæber til fingrene. Når foldene er færdige, skal du dække skålen med en plade og placere den i køleskabet i mindst 5 timer eller natten over.

Hele_Pizza_square_LR_300x300
pizza_fold_elien_lewis_low_res_large

Pizza forberedelse

1. Drys en stegepande på 30 cm med 1 ½ spiseskefuld olivenolie.

2.Tag dejen ud af køleskabet og læg den i stegepanden. Drys toppen af ​​dejen med en anden spiseskefuld olivenolie. Brug dine fingre til at presse dejen ud i stegepanden, så den dækker hele bundfladen. Sørg for, at hele dejen er belagt med olivenolie. Hvis dejen fortsætter med at springe tilbage, mens du presser den ud, skal du lade den sidde ved stuetemperatur i 10 minutter, før du prøver igen. Lad nu dejen bevis i 45 minutter i et varmt rum.

Pizza_Dough_low_res_large

3. Mens dejen er korrektur, strimler eller hugger den hele purren fint, især de hårdere purregrøntsager. Varm en stegepande eller stegepande over medium varme og tilsæt 1-2 spiseskefulde olivenolie. Tilsæt strimlet porrer og ½ tsk salt. Sauter purren i 10 minutter, omrør regelmæssigt, mens purren blødgør. Halvvejs i purren tilberedes den knuste hvidløg, den friske timian og en spiseskefuld citronsaft. Sæt med peber og ekstra salt, hvis det er nødvendigt og efter smag.

4. Skær rosenkålene i strimler og hug de soltørrede tomater groft. Kast rosenkålene med ½ spsk olivenolie, citronskal og ½ tsk salt. Læg dem til side.

5. Når dejen er færdig med hærdning, opvarmes ovnen til 220 ° C (200 ° C ventilatorbage). Drys ½ kop revet mozzarellaost over dejen. Tilsæt porrerne og spred dem jævnt. Arranger rosenkålene og soltørrede tomater oven på purren. Top den resterende ½ kop mozzarellaost og parmesanosten.

6.Bag pizzaen i ovnen på en lavere rist i ca. 16-18 minutter, indtil toppen er gylden og bunden er kogt og sprød. Når pizzaen er fjernet fra ovnen, skal du straks køre en kniv langs kanten af ​​stegepanden for at stoppe osten, der klæber til siderne. Derefter kan du løfte pizzaens underside ud med en spatel for at kontrollere, at bunden er gylden.

7.Top den varme pizza med ekstra frisk timian, skiv og server, mens den er varm.


Indlægstid: Jul-13-2020