• Banner om produkt

Hvad skal man se efter, når man køber den bedste hollandske ovn

Når du handler efter en hollandsk ovn, skal du først overveje den bedste størrelse til dine behov. De mest populære indvendige størrelser er mellem 5 og 7 liter, men du kan finde produkter så små som 3 liter eller så store som 13. Hvis du har tendens til at lave store feriemåltider med masser af grub til din udvidede familie, kan en større hollandsk ovn måske tjen dig godt. Bare husk at større gryder vil være ret tunge (især når de er fyldt med mad).

Når man taler om vægt, skal hollandske ovne have tykke vægge, så vær ikke bange for produkter, der virker lidt tunge. Du kan også se runde versus ovale hollandske ovne, og den bedste mulighed her afhænger af, hvordan du planlægger at bruge den. Hvis du laver meget kogeplader eller stegning, stegning og bruning, skal du holde fast i en rund model, da den passer bedre på brænderen. Nogle runde modeller er det, der kaldes "dobbelt hollandske ovne", hvor låget er dybt nok til at bruge som en stegepande!

Endelig er det generelt bedre at vælge en hollandsk ovn, der er kort og stiv, snarere end en, der er tynd og højere (selvom en dobbelt hollandsk ovn typisk vil være lidt højere end en almindelig hollandsk ovn). Hvorfor? En bred diameter giver dig mere indvendigt overfladeareal til brun mad, og det kan også spare dig tid ved at tilberede eller stege ingredienser hurtigere.

Vi læste snesevis af anmeldelser for hvert produkt, sammenlignede priser og produktspecifikationer og trak naturligvis fra vores egne testkøkkenoplevelser bagning. Uanset dine behov, er du sikker på at finde den bedste hollandske ovn på dette websted, som vi opdaterer regelmæssigt.

 gg7131


Indlægstid: Jul-13-2020