• Διαφήμιση σχετικά με το προϊόν

Εκατό χρόνια, ένα ταξίδι σκαμπανεβάσματα. Από ένα μικρό κόκκινο σκάφος σε ένα γιγαντιαίο πλοίο που θα οδηγήσει τη σταθερότητα και το μακροπρόθεσμο ταξίδι της Κίνας, τώρα, το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας έφερε τελικά τα εκατό χρόνια του.

Από το αρχικό μαρξιστικό κόμμα με περισσότερα από 50 μέλη του κόμματος, έχει εξελιχθεί σε μεγαλύτερο κυβερνών κόμμα στον κόσμο με περισσότερα από 91 εκατομμύρια μέλη του κόμματος. Τα 100 χρόνια του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας είναι 100 χρόνια εκπλήρωσης της αρχικής αποστολής του και θεμέλιο για την ίδρυσή του. Τα εκατό χρόνια είναι εκατό χρόνια δημιουργίας λαμπρότητας και ανοίγματος του μέλλοντος.

Για έναν αιώνα, το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας οδήγησε τον Κινέζικο λαό μέσα από τον άνεμο και τη βροχή, αναζητώντας ευτυχία και ανακούφιση για τον λαό, διασχίζοντας το «γρήγορο ρεύμα» και αποφεύγοντας τα «ταραχώδη κύματα», και τώρα έχει ξεκινήσει έναν ευρύ δρόμο υψηλής ποιότητας ανάπτυξης.

Η εκατό χρόνια ιστορίας του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας είναι ένα υπέροχο κεφάλαιο στο οποίο το κόμμα και ο λαός συνδέονται, αναπνέουν μαζί και μοιράζονται το πεπρωμένο. Είναι ένα υπέροχο έπος που εκπληρώνει την αρχική αποστολή του πάρτι.

Κοιτάζοντας πίσω στο δρόμο της πάλης στο παρελθόν και αντικατοπτρίζοντας τον δρόμο της πάλης στο μέλλον.

Εδώ ο Dinsen γιορτάζει την 100ή επέτειο από την ίδρυση του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας !!!100 周年


Ώρα μετά: 28 Ιουνίου-2021