• Bänner toote kohta

b24722bd7d8daaa2f02c4ca38ed95c82_original1

Mis on malmist maitseained?

Maitseaine on tahenenud (polümeriseeritud) rasva- või õlikiht, mis küpsetatakse teie malmi pinnale, et kaitsta seda ja tagada mittekleepuv küpsetamine. Nii lihtne!

Maitsestamine on loomulik, ohutu ja täielikult taastuv. Teie maitseained tulevad ja lähevad regulaarselt, kuid kogunevad aja jooksul, kui neid korralikult hooldatakse.

Kui toiduvalmistamise või puhastamise ajal kaotate maitseaineid, ärge muretsege, teie pann on korras. Maitseaineid saab kiiresti ja hõlpsalt uuendada väikese toiduõli ja ahjuga.

 

Kuidas oma malmist pannkooki maitsestada

Hoolduse maitsestamise juhised:

Hooldusmaitseaineid tuleks regulaarselt teha pärast küpsetamist ja puhastamist. Te ei pea seda iga kord tegema, kuid see on parim tava ja eriti oluline pärast toiduvalmistamist koos selliste koostisosadega nagu tomatid, tsitruselised või vein ja isegi liha, näiteks peekon, praad või kana, kuna need on happelised ja eemaldavad osa teie maitseainetest.

Samm 1.  Eelsoojendage oma kastrulit või malmist kööginõusid pliidipõletil (või mõnel muul soojusallikal, näiteks grillil või hõõguval tulel) tasasel tulel 5–10 minutit.

2. samm.  Pühkige küpsetuspinnale õhuke õli läige ja kuumutage veel 5–10 minutit või kuni õli tundub kuiv. See aitab säilitada hästi kogenud mittekleepuvat toiduvalmistamispinda ja kaitsta pannil hoidmise ajal.

 

Täielikud maitsestamisjuhised:

Kui tellite meilt maitsestatud pann, siis kasutame seda täpselt. Maitsestame iga tüki käsitsi 2 õhukese kihiga õliga. Soovitame kasutada kõrge suitsupunktiga õli, näiteks raps, viinamarjaseemne või päevalill, ja toimige järgmiselt.

Samm 1.  Kuumutage ahi temperatuurini 225 ° F. Peske ja kuivatage oma pann täielikult.

2. samm.  Asetage kastrul eelsoojendatud ahju 10 minutiks, seejärel eemaldage ettevaatlikult sobiva käekaitsega.

Samm 3.  Kandke riide või paberrätikuga õhuke kiht õli kogu pannile: seest, väljast, käepidemest jne. Seejärel pühkige kogu liig. Ainult kerge sära peaks jääma.

Samm 4.  Pange oma pann uuesti tagurpidi ahju. Tõstke temperatuur tund aega 475 ° F-ni.

5. samm.  Enne ahju eemaldamist lülitage ahi välja ja laske pannil jahtuda.

Samm 6.  Korrake neid samme täiendavate maitsekihtide lisamiseks. Soovitame 2-3 kihti maitseaineid.


Postituse aeg: aprill-10-2020