• Bänner toote kohta

Mida jälgida Hollandi parima ahju ostmisel

Hollandi ahju ostes tasub kõigepealt kaaluda oma vajadustele vastavat suurust. Kõige populaarsemad siseruumide suurused on vahemikus 5–7 quart, kuid võite leida tooteid, mis on väiksemad kui 3 quartit või kuni 13. Kui kipute oma laiemale perele valmistama suuri pühaderoogi koos rohke grubiga, võib Hollandi suurem ahi teenivad sind hästi. Pidage lihtsalt meeles, et suuremad potid on üsna rasked (eriti kui need on täis toitu).

Rääkides kaalust, peaksid Hollandi ahjud olema paksude seintega, nii et ärge kartke tooteid, mis tunduvad natuke rasked. Samuti võite näha ümmargusi versus ovaalseid Hollandi ahjusid ja parim valik siin sõltub sellest, kuidas kavatsete seda kasutada. Kui teete palju pliidiplaadis küpsetamist või praadimist, hautamist ja pruunistamist, kleepige ümmarguse mudeliga, kuna see sobib paremini põletile. Mõnda ümmargust mudelit nimetatakse nn topelt-hollandi ahjudeks, kus kaas on piisavalt sügav, et seda kastrulina kasutada!

Lõpuks on üldjuhul parem valida Hollandi ahi, mis on lühike ja kaalukas, mitte kõhna ja kõrgema ahjuga (kuigi Hollandi kahekordne ahi on tavaliselt veidi kõrgem kui tavaline Hollandi ahi). Miks? Suure läbimõõduga saate pruunile toidule rohkem sisepinda ning see võib ka teie koostisosi kiiremini küpsetades või praadides aega kokku hoida.

Lugesime iga toote kohta kümneid ülevaateid, võrdlesime hindu ja tootekirjeldusi ning loomulikult ammutasime oma prooviköögis küpsetamise kogemusi. Sõltumata teie vajadustest leiate siit veebisaidilt kindlasti parima Hollandi ahju, mida värskendame regulaarselt.

 gg7131


Postituse aeg: juuli-13-2020