• Banneri tuotteesta

Sata vuotta, ylä- ja alamäen matka. Kiinan kommunistinen puolue on vihdoin aloittanut satavuotispäivänsä pienestä punaisesta veneestä jättimäiseen alukseen, joka johtaa Kiinan vakautta ja pitkäaikaista matkaa.

Alkuperäisestä marxilaisesta puolueesta, jossa on yli 50 puolueen jäsentä, on kehittynyt maailman suurin hallitseva puolue, jossa on yli 91 miljoonaa puolueen jäsentä. Kiinan kommunistisen puolueen 100 vuotta ovat 100 vuotta alkuperäisen tehtävänsä täyttämistä ja perustaa perustukselleen. Sata vuotta on sata vuotta luoda loistoa ja avata tulevaisuus.

Kiinan kommunistinen puolue on vuosisatojen ajan johtanut kiinalaisia ​​tuulen ja sateen läpi etsimällä ihmisille onnea ja helpotusta, ylittäen "nopean virtauksen" ja välttäen "myrskyisät aallot", ja nyt se on aloittanut laajan tien korkealaatuista kehitystä.

Kiinan kommunistisen puolueen sadan vuoden historia on upea luku, jossa puolue ja kansa ovat yhteydessä toisiinsa, hengittävät yhdessä ja jakavat kohtalon. Se on upea eepos, joka täyttää puolueen alkuperäisen tehtävän.

Katse takaisin taistelun tielle menneisyydessä ja peilaus tien taistelulle tulevaisuudessa.

Täällä Dinsen juhlii 100 vuotta Kiinan kommunistisen puolueen perustamisesta !!!100 周年


Lähetysaika: 28.6.-2021