• Banneri tuotteesta

Viime päivinä Zhengzhou, Xinxiang, Kaifeng ja muut paikat Henanin maakunnassa ovat kärsineet erittäin rankkasateista. Tämä prosessi osoitti suurten kertyneiden sateiden, pitkän keston, voimakkaiden lyhytaikaisten sateiden ja merkittävien ääripäiden ominaisuudet. Keskinen meteorologinen observatorio ennustaa, että rankkasateiden keskusta siirtyy pohjoiseen, ja Pohjois-Henanissa ja Etelä-Hebeissä on edelleen voimakkaita tai poikkeuksellisen rankkasateita. Tämän sademäärän odotetaan vähitellen heikentyvän huomenna (22.) yönä.

Tämä runsas sade Zhengzhoussa on tuonut paljon haittaa ja menetyksiä ihmisten tuotannolle ja elämälle. Erilaiset pelastus- ja pelastusryhmät taistelevat tulvien ehkäisyn ja katastrofiavun etulinjassa, ja kaupungin kaduilla ja yhteisöissä on myös monia ihmisiä, jotka tekevät parhaansa lähettääkseen lämpöä apua tarvitseville.

Dinsen on valmistanut tavarat etukäteen, tehnyt riittävän varaston ja toteuttanut varotoimet etukäteen. Voit olla varma, että asiakkaamme voivat tehdä tilauksia.
sade


Lähetysaika: 22.7.2020