• Banneri tuotteesta

Kasvisruoka Skillet Pizza

MENETELMÄ:

 Lisää pieneen kulhoon lämmin vesi ja aktiivinen kuivattu hiiva ja sekoita sekoittamiseksi. Anna sen istua 10 minuuttia, kun hiiva liukenee.

 2. Kun liuennut, yhdistä suuressa kulhossa jauhot, suola, sokeri, öljy ja liuennut hiiva ja vesi. Sekoita se hyvin haarukalla tahmean taikinan muodostamiseksi.

 3. laita taikina puhtaaseen kulhoon. Suorita seuraavan tunnin aikana 4 venytys- ja taittosarjaa, yksi sarja 15 minuutin välein. Venytys ja taitto on, kun otat taikinapallon sivun ja venytät sen ylös ja taitat sen itsensä päälle. Venytä taikinaa kullekin sarjalle ja taita se 4 kertaa kääntämällä kulhoa neljänneskerrosta joka kerta. Käytä märkiä käsiä, kun teet taitoksia, koska se estää taikinan tarttumisen sormiin. Kun kaikki taitokset ovat valmiit, peitä kulho lautasella ja aseta se jääkaappiin vähintään 5 tunniksi tai yöksi.

Koko_Pizza_neliö_LR_300x300
pizza_fold_elien_lewis_low_res_large

Pizza valmistelu

1.Tippaa 30 cm: n paistinpannu 1 ½ rkl oliiviöljyä.

Ota taikina jääkaapista ja aseta se paistinpannuun. Ripottele taikinan yläosaa uudella rkl oliiviöljyllä. Paina taikinaa sormillasi paistinpannuun niin, että se peittää koko pohjan pinnan. Varmista, että koko taikina on päällystetty oliiviöljyllä. Jos taikina jatkuu takaisin samalla kun painat sitä ulos, anna sen istua huoneenlämmössä 10 minuuttia ennen kuin yrität uudelleen. Anna taikinan kestää 45 minuuttia lämpimässä tilassa.

Pizza_Dough_low_res_large

3.Kun taikina on vedenkestävää, silppuaa tai pilko koko purjo, erityisesti kovemmat purjovihannekset. Kuumenna paistinpannu tai paistinpannu keskilämmöllä ja lisää 1-2 rkl oliiviöljyä. Lisää silputtu purjo ja ½ tl suolaa. Hauduta purjoa 10 minuuttia sekoittaen säännöllisesti, kun purjo pehmenee. Puolivälissä purjo kypsennysaika lisää murskattu valkosipuli, tuore timjami ja ruokalusikallinen sitruunamehua. Mausta pippurilla ja tarvittaessa ylimääräisellä suolalla.

4.Silaa ruusukaali nauhoiksi ja pilko karkeasti aurinkokuivatut tomaatit. Heitä ruusukaali ½ rkl oliiviöljyä, sitruunankuorta ja ½ tl suolaa. Aseta ne sivuun.

5.Kun taikina on viimeistelty, lämmitä uuni 220 ° C: seen (200 ° C tuuletin). Ripottele taikinaan ½ kuppia raastettua mozzarellajuustoa. Lisää purjo ja levitä ne tasaisesti. Järjestä ruusukaali ja aurinkokuivatut tomaatit purjojen päälle. Yläosaan jäljellä oleva ½ cup mozzarellajuustoa ja parmesanjuustoa.

6.Peitä pizza uunissa alemmalla telineellä noin 16-18 minuuttia, kunnes yläosa on kullanväristä ja pohja on kypsää ja raikasta. Kun pizza on poistettu uunista, aja heti veitsellä paistinpannun reunaa pysäyttääksesi juuston tarttumisen sivuihin. Sitten voit nostaa pizzan alapinnan lastalla varmistaaksesi, että pohja on kultainen.

7.Top kuuma pizza ylimääräisellä tuoreella timjamilla, viipaloi ja tarjoile kuumana.


Lähetysaika: 13.7.2020