• Banneri tuotteesta

Mitä etsiä ostaessasi parasta hollantilaista uunia

Kun ostat hollantilaista uunia, sinun on ensin harkittava tarpeisiisi sopivinta kokoa. Suosituimmat sisätilat ovat 5–7 litraa, mutta löydät tuotteita, jotka ovat pieniä kuin 3 litraa tai niin suuria kuin 13. Jos sinulla on tapana tehdä suuria loma-aterioita, joissa on paljon grubia, suuremmalle perheellesi, isompi hollantilainen uuni saattaa palvella sinua hyvin. Muista vain, että suuremmat ruukut ovat melko raskaita (varsinkin kun ne ovat täynnä ruokaa).

Painosta puhuen hollantilaisten uunien on tarkoitus olla paksut seinät, joten älä välitä tuotteista, jotka näyttävät hieman raskailta. Saatat myös nähdä pyöreät tai soikeat hollantilaiset uunit, ja paras vaihtoehto riippuu siitä, miten aiot käyttää sitä. Jos teet paljon keittoa tai paistamista, paistamista ja ruskistusta liesi uunissa, pidä kiinni pyöreästä mallista, koska se sopii paremmin polttimeen. Joitakin pyöreitä malleja kutsutaan nimellä "kaksinkertaiset hollantilaiset uunit", joissa kansi on riittävän syvä käytettäväksi paistinpannuna!

Lopuksi on yleensä parempi valita hollantilainen uuni, joka on lyhyt ja tukeva kuin laiha ja pitempi (vaikka kaksinkertainen hollantilainen uuni on tyypillisesti hieman pitempi kuin tavallinen hollantilainen uuni). Miksi? Suuri halkaisija antaa sinulle enemmän sisäpintaa ruskeaan ruokaan, ja se voi myös säästää aikaa kypsentämällä tai paistamalla ainesosia nopeammin.

Luimme kymmeniä arvosteluja jokaisesta tuotteesta, verrattiin hinnoittelua ja tuotetietoja ja tietysti ammuttiin omasta koekeittiökokemuksestamme. Tarpeistasi riippumatta löydät tältä verkkosivustolta parhaan hollantilaisen uunin, jota päivitämme säännöllisesti.

 gg7131


Lähetysaika: 13.7.2020