• Banner a termékről

Mire kell figyelni a legjobb holland sütő vásárlásakor

Amikor holland sütőt vásárol, először meg kell fontolnia az igényeinek megfelelő méretet. A legnépszerűbb belső méret 5 és 7 liter között van, de találhat akár 3 literes vagy akár 13-as termékeket is. Ha hajlandó nagy ünnepi ételeket készíteni nagy grubokkal a nagyobb családjának, akkor egy nagyobb holland sütő jól szolgáljon. Csak ne feledje, hogy a nagyobb edények elég nehézek lesznek (különösen, ha tele vannak étellel).

Ha a súlyról beszélünk, akkor a holland sütőknek állítólag vastag a faluk, ezért ne zárkózzon el a kissé nagy teherbírásúnak tűnő termékektől. Lehet, hogy kerek vagy ovális holland sütőket is lát, és a legjobb választás itt attól függ, hogyan tervezi használni. Ha sok főzőlapon süt vagy főz, süt, pirít és barnul, ragaszkodjon egy kerek modellhez, mivel ez jobban elfér az égőn. Néhány kerek modell az úgynevezett „kettős holland sütő”, ahol a fedél elég mély ahhoz, hogy serpenyőként használható legyen!

Végül jobb, ha inkább egy rövid és vaskos holland sütőt választunk, nem pedig egy sovány és magasabbat (bár a dupla holland sütő általában valamivel magasabb lesz, mint egy szokásos holland sütő). Miért? A nagy átmérő nagyobb belső felületet biztosít a barna ételekhez, és időt takaríthat meg az alapanyagok gyorsabb sütésével vagy sütésével is.

Több tucat véleményt olvastunk el az egyes termékekről, összehasonlítottuk az árakat és a termék specifikációit, és természetesen a saját tesztkonyhai tapasztalatainkból merítettünk. Nem számít az igényeinek, ezen a weboldalon biztosan megtalálja a legjobb holland sütőt, amelyet rendszeresen frissítünk.

 gg7131


Feladás időpontja: 2020. július 13