• Reklaminė antraštė apie produktą

Per pastarąsias kelias dienas Zhengzhou, Xinxiang, Kaifeng ir kitos vietovės Henano provincijoje patyrė itin stiprų lietų. Šis procesas parodė didelio susikaupusio kritulių, ilgos trukmės, stiprių trumpalaikių kritulių ir ryškių kraštutinumų ypatybes. Centrinė meteorologijos observatorija prognozuoja, kad gausių kritulių centras judės į šiaurę, o šiaurinėje Henano dalyje ir pietinėje Hebėjaus dalyje vis dar smarkiai ar nepaprastai smarkiai lynos. Tikimasi, kad rytoj (22-ąją) naktį šis kritulių kiekis palaipsniui silpnės.

Šis gausus lietus Džengdžou mieste atnešė daug nepatogumų ir nuostolių žmonių gamybai ir gyvenimui. Įvairios gelbėjimo ir gelbėjimo komandos kovoja priešakinėje potvynių prevencijos ir nelaimių likvidavimo linijoje, be to, miesto gatvėse ir bendruomenėse yra daugybė žmonių, kurie visomis išgalėmis stengiasi siųsti šilumą tiems, kuriems to reikia.

„Dinsen“ iš anksto paruošė prekes, pakankamai inventorizavo ir iš anksto ėmėsi atsargumo priemonių. Būkite tikri, kad mūsų klientai gali pateikti užsakymus.
lietus


Skelbimo laikas: liepa-20-2021