• Reklaminė antraštė apie produktą

b24722bd7d8daaa2f02c4ca38ed95c82_original1

Kas yra ketaus prieskoniai?

Pagardai yra sukietėjusių (polimerizuotų) riebalų arba aliejaus sluoksnis, kepamas ant ketaus paviršiaus, kad apsaugotų jį ir užtikrintų nelipnius kepimo rezultatus. Paprasta!

Prieskoniai yra natūralūs, saugūs ir visiškai atsinaujinantys. Jūsų prieskoniai bus naudojami reguliariai, tačiau laikui bėgant tinkamai prižiūrimi.

Jei gamindami maistą ar valydami prarandate prieskonių, nesijaudinkite, jūsų keptuvė yra puiki. Galite greitai ir lengvai atnaujinti savo prieskonius su trupučiu kepimo aliejaus ir orkaite.

 

Kaip pagardinti ketaus keptuvę

Prieskonių priežiūros instrukcijos:

Po virimo ir valymo priežiūros prieskoniai turėtų būti atliekami reguliariai. Jums nereikia to daryti kiekvieną kartą, tačiau tai yra geriausia praktika ir ypač svarbu, kai gaminate maistą su tokiais ingredientais kaip pomidorai, citrusiniai vaisiai ar vynas ir net tokia mėsa kaip šoninė, kepsnys ar vištiena, nes jie yra rūgštūs ir pašalins kai kuriuos jūsų prieskonius.

1 žingsnis.  Įkaitinkite savo keptuvę arba ketaus indus ant viryklės degiklio (ar kito šilumos šaltinio, pavyzdžiui, grotelių ar degančio ugnies) 5–10 minučių.

2 žingsnis.  Ant kepimo paviršiaus nuvalykite ploną aliejaus blizgesį ir kaitinkite dar 5–10 minučių arba tol, kol aliejus atrodys sausas. Tai padės išlaikyti gerai pagardintą, nelipnų kepimo paviršių ir apsaugos keptuvę laikymo metu.

 

Visos prieskonių instrukcijos:

Jei užsisakote pas mus prieskonių keptuvę, tai yra tikslus procesas, kurį naudojame. Kiekvieną gabalėlį rankomis pagardiname 2 plonais aliejaus sluoksniais. Mes rekomenduojame naudoti aliejų su aukštu dūmų tašku, pavyzdžiui, rapsų, vynuogių sėklų ar saulėgrąžų, ir atlikite šiuos veiksmus:

1 žingsnis.  Įkaitinkite orkaitę iki 225 ° F. Visiškai nuplaukite ir išdžiovinkite keptuvę.

2 žingsnis.  Įdėkite savo keptuvę į įkaitintą orkaitę 10 minučių, tada atsargiai nuimkite naudodami tinkamą rankų apsaugą.

3 žingsnis.  Audiniu arba popieriniu rankšluosčiu išimkite ploną aliejaus sluoksnį visoje keptuvėje: viduje, išorėje, rankenoje ir kt., Tada nuvalykite visą perteklių. Tik šiek tiek blizgesio turėtų likti.

4 žingsnis.  Apverskite keptuvę atgal į orkaitę. Padidinkite temperatūrą iki 475 ° F 1 valandą.

5 žingsnis.  Prieš išimdami išjunkite orkaitę ir leiskite savo keptuvei atvėsti.

6 žingsnis.  Pakartokite šiuos veiksmus, kad pridėtumėte papildomų pagardų sluoksnių. Mes rekomenduojame 2-3 sluoksnius pagardų.


Skelbimo laikas: 2020 m. Balandžio 10 d