• Reklaminė antraštė apie produktą

Į ką atkreipti dėmesį perkant geriausią olandišką orkaitę

Pirkdami olandišką orkaitę, pirmiausia turėtumėte apsvarstyti geriausią dydį, atitinkantį jūsų poreikius. Populiariausi interjero dydžiai yra nuo 5 iki 7 kvartų, tačiau galite rasti tokių produktų kaip 3 kvarts arba net 13. Jei esate linkę gaminti didelius šventinius valgius su dideliu grubu savo didesnei šeimai, gali būti didesnė olandų krosnis tarnauti tau gerai. Tik nepamirškite, kad didesni puodai bus gana sunkūs (ypač kai jie pilni maisto).

Kalbant apie svorį, manoma, kad olandiškos orkaitės turi storas sienas, todėl nevenkite produktų, kurie atrodo šiek tiek sunkūs. Taip pat galite pamatyti apvalias ir ovalias olandiškas krosnis, o geriausias pasirinkimas čia priklauso nuo to, kaip jūs ketinate jį naudoti. Jei verdate ar kepate viryklėje, kepate, troškinate ir ruduosite, laikykitės apvalaus modelio, nes jis geriau tiks ant degiklio. Kai kurie apvalūs modeliai vadinami „dvigubomis olandiškomis orkaitėmis“, kai dangtelis yra pakankamai gilus, kad būtų galima naudoti kaip keptuvę!

Galiausiai, geriau rinktis trumpą ir tvirtą olandišką orkaitę, o ne liesą ir aukštesnę (nors dviguba olandietiška orkaitė paprastai bus šiek tiek aukštesnė už įprastą olandišką orkaitę). Kodėl? Platus skersmuo suteikia daugiau rudo maisto vidinio paviršiaus ploto, be to, galite greičiau sutaupyti laiko gamindami ar kepdami ingredientus.

Perskaitėme dešimtis kiekvieno produkto apžvalgų, palyginome kainas ir produkto specifikacijas ir, žinoma, semėmės iš savo bandomosios virtuvės kepimo patirties. Nesvarbu, kokie jūsų poreikiai, tikrai rasite geriausią olandišką orkaitę šioje svetainėje, kurią mes nuolat atnaujinsime.

 gg7131


Skelbimo laikas: 2020 m. Liepos 13 d