• Reklāmkarogs par produktu

Simts gadi, kāpumu un kritumu ceļojums. Sākot no mazas sarkanās laivas līdz milzīgam kuģim, kas vedīs Ķīnas stabilitāti un ilgtermiņa ceļojumu, tagad Ķīnas Komunistiskā partija beidzot ir sākusi savu simtgades dzimšanas dienu.

No sākotnējās marksistu partijas, kurā ir vairāk nekā 50 partijas biedru, tā ir izveidojusies par pasaulē lielāko valdošo partiju, kurā ir vairāk nekā 91 miljons partijas biedru. Ķīnas Komunistiskās partijas 100 gadi ir 100 gadi, lai izpildītu sākotnējo misiju un pamatu tās dibināšanai. Simts gadi ir simts gadi spožuma radīšanai un nākotnes atvēršanai.

Ķīnas komunistiskā partija gadsimtu garumā ir vadījusi Ķīnas tautu vējā un lietū, meklējot cilvēkiem laimi un atvieglojumus, šķērsojot “straujo straumi” un izvairoties no “nemierīgajiem viļņiem”, un tagad tā ir uzsākusi plašu ceļu augstas kvalitātes attīstību.

Ķīnas Komunistiskās partijas simts gadu vēsture ir lieliska nodaļa, kurā partija un tauta ir saistīti, elpo kopā un dalās liktenī. Tā ir lieliska epopeja, kas pilda partijas sākotnējo misiju.

Atskatoties uz pagātnes cīņas ceļu un atspoguļojot cīņas ceļu nākotnē.

Šeit Dinsens svin 100. gadadienu kopš Ķīnas komunistiskās partijas dibināšanas !!!100 周年


Izlikšanas laiks: jūnijs-28-2021