• Reklāmkarogs par produktu

Veģetārā Skillet Pizza

METODE:

 1. Nelielā traukā pievienojiet siltu ūdeni un aktīvo žāvēto raugu un samaisiet, lai apvienotos. Ļaujiet tai sēdēt 10 minūtes, kamēr raugs izšķīst.

 2. Pēc izšķīdināšanas lielā bļodā apvienojiet miltus, sāli, cukuru, eļļu un izšķīdināto raugu un ūdeni. Labi sajauciet to ar dakšiņu, lai izveidotu lipīgu mīklu.

 3. Ievietojiet mīklu tīrā traukā. Nākamās stundas laikā veiciet 4 izstiepšanās un kroku komplektus, vienu komplektu ik pēc 15 minūtēm. Izstiepšanās un salocīšana ir tad, kad paņemat mīklas bumbiņas sānu un izstiepat to uz augšu un saliekat pār sevi. Katram komplektam izstiepiet mīklu un salieciet to 4 reizes, katru reizi pagriežot trauku par ceturtdaļu pagrieziena. Veicot krokas, izmantojiet mitras rokas, jo tādējādi mīkla vairs nelīp pie pirkstiem. Kad visas krokas ir pabeigtas, pārklājiet trauku ar plāksni un ievietojiet to ledusskapī vismaz 5 stundas vai visu nakti.

Whole_Pizza_square_LR_300x300
pizza_fold_elien_lewis_low_res_large

Picas pagatavošana

1. Pārlejiet 30 cm pannu ar 1½ ēdamkarotēm olīveļļas.

2. Paņemiet mīklu no ledusskapja un ievietojiet to pannā. Mīklas augšdaļu aplej ar vēl vienu ēdamkaroti olīveļļas. Ar pirkstiem izspiediet mīklu kastrolī, lai tā pārklātu visu apakšējo virsmu. Pārliecinieties, ka visa mīkla ir pārklāta ar olīveļļu. Ja mīkla turpina atsperties, kamēr jūs to izspiežat, ļaujiet tai 10 minūtes sēdēt istabas temperatūrā, pirms mēģināt vēlreiz. Tagad ļaujiet mīklai izturēt 45 minūtes siltā telpā.

Pizza_Mīklas_zems_liels_liels

3. Kamēr mīkla ir izturīga, smalki sagrieziet vai sasmalciniet visu puravu, jo īpaši stingrākos puravu zaļumus. Uz vidējas uguns uzkarsē pannu vai pannu un pievieno 1-2 ēdamkarotes olīveļļas. Pievienojiet sasmalcinātus puravus un ½ tējkarotes sāls. Sautējiet puravus 10 minūtes, regulāri maisot, kamēr puravi mīkstina. Puravu gatavošanas pusceļā pievienojiet saspiestu ķiploku, svaigu timiānu un ēdamkaroti citrona sulas. Sezona ar pipariem un papildus sāli, ja nepieciešams un pēc garšas.

4. Briseles kāpostus sasmalciniet sloksnēs un rupji sasmalciniet saulē kaltētos tomātus. Broseles kāpostus iemet ar ½ ēdamkaroti olīveļļas, citrona miziņu un ½ tējkarotes sāls. Atstājiet tos malā.

5. Kad mīkla ir pabeigta, uzsildiet cepeškrāsni līdz 220 ° C (200 ° C ventilatora cepšana). Mīklai pārkaisa ½ glāzi rīvēta mocarellas siera. Pievienojiet puravus un vienmērīgi izklājiet tos. Puraviem virsū kārto briseles kāpostus un saulē kaltētus tomātus. Pa virsu uzliek atlikušo ½ glāzi mocarellas siera un parmezāna sieru.

6. Cepiet picu cepeškrāsnī uz apakšējā statīva apmēram 16-18 minūtes, līdz augšdaļa ir zeltaina, un apakšdaļa ir pagatavota un kraukšķīga. Kad pica ir izņemta no krāsns, nekavējoties palaidiet nazi gar pannas malu, lai apturētu siera pielipšanu pie sāniem. Tad jūs varat ar lāpstiņu pacelt picas apakšpusi, lai pārbaudītu, vai apakšdaļa ir zeltaina.

7. Uz augšu karsto picu ar īpaši svaigu timiānu, sagrieziet šķēlītēs un pasniedziet karstu.


Izlikšanas laiks: jūlijs-13-2020