• Reklāmkarogs par produktu

b24722bd7d8daaa2f02c4ca38ed95c82_original1

Kas ir čuguna garšvielas?

Garšvielas ir sacietējušu (polimerizētu) tauku vai eļļas slānis, kas tiek cepts uz čuguna virsmas, lai to pasargātu un nodrošinātu nesagatavotu gatavošanas darbību. Vienkārši!

Garšvielas ir dabiskas, drošas un pilnīgi atjaunojamas. Jūsu garšvielas nāks un ritēs, regulāri lietojot, bet parasti laika gaitā uzkrāsies, ja tās tiks pareizi uzturētas.

Ja ēdiena gatavošanas vai tīrīšanas laikā jūs zaudējat kādu garšvielu, neuztraucieties, jūsu kastrolītis ir kārtībā. Jūs varat ātri un viegli atjaunot garšvielas ar nelielu daudzumu eļļas un krāsni.

 

Kā garšot savu čuguna skeletu

Garšvielu apkopes instrukcijas:

Pēc ēdiena gatavošanas un tīrīšanas uzturēšanas garšvielas jāveic regulāri. Jums tas nav jādara katru reizi, taču tā ir labākā prakse un īpaši svarīga pēc vārīšanas ar tādām sastāvdaļām kā tomāti, citrusaugļi vai vīns un pat gaļa, piemēram, bekons, steiks vai vistas gaļa, jo tie ir skābi un noņems daļu no jūsu garšvielām.

1. solis.  Uz plīts degļa (vai cita siltuma avota, piemēram, grila vai gruzdoša uguns) sildiet katliņu vai čuguna traukus uz lēnas uguns 5–10 minūtes.

2. solis.  Uz gatavošanas virsmas noslaukiet plānu eļļas spīdumu un karsējiet vēl 5-10 minūtes vai līdz eļļa izskatās sausa. Tas palīdzēs uzturēt labi norūdītu, nelipošu gatavošanas virsmu un aizsargāt pannu uzglabāšanas laikā.

 

Pilnīgas garšvielu instrukcijas:

Ja jūs pasūtāt pie mums norūdītu pannu, tas ir precīzs process, ko mēs izmantojam. Katru gabalu mēs garšojam ar rokām ar 2 plānām eļļas kārtām. Mēs iesakām izmantot eļļu ar augstu dūmu punktu, piemēram, rapšu, vīnogu kauliņu vai saulespuķu, un rīkojieties šādi:

1. solis.  Uzkarsē krāsni līdz 225 ° F. Pilnībā nomazgājiet un nosusiniet pannu.

2. solis.  Ievietojiet pannu iepriekš uzkarsētā krāsnī uz 10 minūtēm, pēc tam uzmanīgi noņemiet, izmantojot piemērotu roku aizsargu.

3. solis.  Ar audumu vai papīra dvieli visā pannā izklājiet plānu eļļas kārtu: iekšpusē, ārpusē, rokturī utt., Pēc tam notīriet visu lieko. Tikai nelielam spīdumam vajadzētu palikt.

4. solis.  Ievietojiet pannu otrādi cepeškrāsnī. 1 stundu paaugstiniet temperatūru līdz 475 ° F.

5. solis.  Pirms izņemat cepeškrāsni, ļaujiet tai atdzist.

6. solis.  Atkārtojiet šīs darbības, lai pievienotu papildu garšvielu slāņus. Mēs iesakām 2-3 slāņus garšvielu.


Izlikšanas laiks: aprīlis-10-2020