• Reklāmkarogs par produktu

Ko meklēt, pērkot labāko holandiešu krāsni

Iegādājoties holandiešu krāsni, vispirms vēlaties apsvērt labāko izmēru savām vajadzībām. Populārākie interjera izmēri ir no 5 līdz 7 kvartiem, taču jūs varat atrast produktus, kuru izmērs ir mazāks par 3 kvartiem vai līdz pat 13. Ja jūs savai plašajai ģimenei mēdzat gatavot lielas svētku maltītes ar lielu grubu, iespējams, lielāka holandiešu krāsns kalpot jums labi. Vienkārši paturiet prātā, ka lielāki podi būs diezgan smagi (it īpaši, ja tie ir pilni ar ēdienu).

Runājot par svaru, holandiešu krāsnīm vajadzētu būt ar biezām sienām, tāpēc nevairieties no produktiem, kas šķiet mazliet smagnēji. Jūs varat redzēt arī apaļas un ovālas holandiešu krāsnis, un labākais risinājums šeit ir atkarīgs no tā, kā jūs plānojat to izmantot. Ja jūs daudz gatavojat vai cepat, sildot cepeškrāsnī, sautējot un brūninot, pielīmējiet apaļu modeli, jo tas labāk iederēsies uz degļa. Daži apaļi modeļi ir tā sauktās "dubultās holandiešu krāsnis", kur vāks ir pietiekami dziļš, lai to varētu izmantot kā pannu!

Visbeidzot, parasti labāk izvēlēties holandiešu krāsni, kas ir īsa un izturīga, nevis tievu un garāku (lai gan dubultā holandiešu krāsns parasti ir nedaudz garāka nekā parasta holandiešu krāsns). Kāpēc? Liels diametrs nodrošina lielāku brūnā ēdiena iekšējās virsmas laukumu, un tas var arī ietaupīt jūsu laiku, ātrāk gatavojot vai cepot sastāvdaļas.

Mēs izlasījām desmitiem atsauksmju par katru produktu, salīdzinājām cenas un produkta specifikācijas, un, protams, mēs izmantojām mūsu pašu virtuves pieredzi cepšanā. Neatkarīgi no jūsu vajadzībām, šajā vietnē noteikti atradīsit labāko holandiešu krāsni, kuru mēs regulāri atjaunināsim.

 gg7131


Izlikšanas laiks: jūlijs-13-2020