• Banner over product

Honderd jaar, een reis met ups en downs. Van een kleine rode boot tot een gigantisch schip dat de stabiliteit en lange-termijnreis van China zal leiden, nu heeft de Communistische Partij van China eindelijk haar honderdjarige verjaardag ingeluid.

Van de oorspronkelijke marxistische partij met meer dan 50 partijleden, heeft ze zich ontwikkeld tot 's werelds grootste regerende partij met meer dan 91 miljoen partijleden. De 100 jaar van de Communistische Partij van China zijn 100 jaar van het vervullen van haar oorspronkelijke missie en een fundament voor haar stichting. Honderd jaar is honderd jaar schitteren en het openen van de toekomst.

Een eeuw lang heeft de Communistische Partij van China het Chinese volk door wind en regen geleid, op zoek naar geluk en verlichting voor de mensen, door de "snelle stroom" over te steken en de "turbulente golven" te vermijden, en nu is ze een brede weg ingeslagen van hoogwaardige ontwikkeling.

De honderdjarige geschiedenis van de Communistische Partij van China is een prachtig hoofdstuk waarin de partij en het volk met elkaar verbonden zijn, samen ademen en het lot delen. Het is een magnifiek epos dat de oorspronkelijke missie van het feest vervult.

Terugkijkend op de weg van de strijd in het verleden, en de weg van de strijd in de toekomst spiegelen.

Hier viert Dinsen de 100ste verjaardag van de oprichting van de Communistische Partij van China!!!100周年


Posttijd: 28 juni-2021