• Banner over product

De afgelopen dagen hebben Zhengzhou, Xinxiang, Kaifeng en andere plaatsen in de provincie Henan te maken gehad met extreem zware regenval. Dit proces toonde de kenmerken van grote geaccumuleerde regenval, lange duur, sterke korte termijn regenval en prominente extremen. Het Centraal Meteorologisch Observatorium voorspelt dat het centrum van zware regenval naar het noorden zal trekken en dat er nog steeds zware of buitengewoon zware regenval zal zijn in delen van Noord-Henan en Zuid-Hebei. De verwachting is dat deze regenronde morgen (22e) nacht geleidelijk zal afnemen.

Deze hevige regenval in Zhengzhou heeft veel ongemak en verlies gebracht voor de productie en het leven van mensen. Verschillende reddings- en reddingsteams vechten in de frontlinie van overstromingspreventie en rampenbestrijding, en er zijn ook veel mensen op straat en in de gemeenschappen van de stad, die hun best doen om warmte te geven aan mensen in nood.

Dinsen heeft de goederen van tevoren gereed gemaakt, voldoende geïnventariseerd en heeft vooraf maatregelen genomen. U kunt er zeker van zijn dat onze klanten bestellingen kunnen plaatsen.
regen


Posttijd: 22 juli-2021