• Banner over product

Waar je op moet letten bij het kopen van de beste Dutch oven

Wanneer u op zoek bent naar een braadpan, wilt u eerst overwegen wat de beste maat is voor uw behoeften. De meest populaire binnenmaten zijn tussen de 5 en 7 liter, maar je kunt producten vinden die zo klein zijn als 3 liter of zo groot als 13. Als je de neiging hebt om grote vakantiemaaltijden te maken met veel voedsel voor je familie, kan een grotere Dutch oven u goed van dienst zijn. Houd er wel rekening mee dat grotere potten behoorlijk zwaar zullen zijn (vooral als ze vol eten).

Over gewicht gesproken, Nederlandse ovens zouden dikke wanden moeten hebben, dus schrik niet terug voor producten die een beetje zwaar lijken. Mogelijk ziet u ook ronde versus ovale Nederlandse ovens, en de beste optie hangt af van hoe u deze wilt gebruiken. Als je veel in de oven kookt of frituurt, bak en bruin maakt, blijf dan bij een rond model, want het past beter op de brander. Sommige ronde modellen zijn zogenaamde "dubbele braadpannen", waarvan de deksel diep genoeg is om als koekenpan te gebruiken!

Ten slotte is het over het algemeen beter om een ​​Nederlandse oven te kiezen die kort en stevig is, in plaats van een die mager en groter is (hoewel een dubbele Nederlandse oven meestal iets groter is dan een gewone Nederlandse oven). Waarom? Een brede diameter geeft u meer binnenoppervlak om voedsel bruin te maken, en het kan u ook tijd besparen door ingrediënten sneller te koken of te frituren.

We lazen tientallen recensies voor elk product, vergeleken prijzen en productspecificaties en putten natuurlijk uit onze eigen testkeukenervaringen met bakken. Wat je ook nodig hebt, op deze website vind je vast en zeker de beste braadpan, die we regelmatig zullen updaten.

 gg7131


Posttijd: 13 juli 2020