• Banner om produkt

Hundre år, en reise med opp- og nedturer. Fra en liten rød båt til et gigantisk skip som vil lede Kinas stabilitet og langsiktige reise, nå, har det kommunistiske partiet i Kina endelig innledet sin hundreårsdag.

Fra det første marxistpartiet med mer enn 50 partimedlemmer har det utviklet seg til å bli verdens største regjeringsparti med mer enn 91 millioner partimedlemmer. De 100 årene til det kommunistiske partiet i Kina er 100 år med å oppfylle sitt opprinnelige oppdrag og et grunnlag for dets grunnleggelse. Hundre år er hundre år med å skape glans og åpne fremtiden.

I et århundre har det kommunistiske partiet i Kina ledet det kinesiske folket gjennom vind og regn, søker glede og lettelse for folket, krysser den "raske strømmen" og unngår de "turbulente bølgene", og nå har den begitt seg ut på en bred vei av utvikling av høy kvalitet.

Den hundre år lange historien til det kommunistiske partiet i Kina er et fantastisk kapittel der partiet og folket er koblet sammen, puster sammen og deler skjebnen. Det er et fantastisk epos som oppfyller det opprinnelige oppdraget til festen.

Ser tilbake på kampens vei i fortiden, og speiler kampens vei i fremtiden.

Her feirer Dinsen 100-årsjubileet for grunnleggelsen av det kommunistiske partiet i Kina !!!100 周年


Innleggstid: Jun-28-2021