• Banner om produkt

I løpet av de siste dagene har Zhengzhou, Xinxiang, Kaifeng og andre steder i Henan-provinsen hatt ekstremt kraftig regn. Denne prosessen viste egenskapene til store akkumulerte nedbørsmengder, lang varighet, sterk kortsiktig nedbør og fremtredende ekstremer. Central Meteorological Observatory spår at sentrum for kraftig nedbør vil bevege seg nordover, og det vil fortsatt være kraftig eller ekstraordinær kraftig regn i deler av Nord-Henan og sørlige Hebei. Det forventes at denne nedbørsrunden gradvis vil svekkes i morgen (22.) natt.

Denne kraftige nedbøren i Zhengzhou har ført til mye ulempe og tap for folks produksjon og liv. Ulike rednings- og redningsteam kjemper i frontlinjen for flomforebygging og katastrofehjelp, og det er også mange mennesker på gatene og i samfunnene i byen som gjør sitt beste for å sende varme til de som trenger det.

Dinsen har klargjort varene på forhånd, har foretatt tilstrekkelig varelager og har tatt forholdsregler på forhånd. Vær trygg på at våre kunder kan bestille.
regn


Innleggstid: Jul-22-2021