• Banner om produkt

b24722bd7d8daaa2f02c4ca38ed95c82_original1

Hva er støpejernskrydder?

Krydder er et lag med herdet (polymerisert) fett eller olje som blir bakt på overflaten av støpejernet ditt for å beskytte det og sørge for at matlagingsytelsen ikke holdes fast. Så enkelt som det!

Krydder er naturlig, trygt og helt fornybart. Krydder vil komme og gå med regelmessig bruk, men vil vanligvis akkumuleres over tid når det blir riktig vedlikeholdt.

Hvis du mister litt krydder under tilberedning eller rengjøring, ikke bekymre deg, skillet er bra. Du kan raskt og enkelt fornye krydder med litt matolje og stekeovn.

 

Hvordan krydre din støpejernspanne

Instruksjoner for krydder vedlikehold:

Vedlikeholdskrydder bør gjøres regelmessig etter at du har kokt og rengjort. Du trenger ikke å gjøre det hver gang, men det er best praksis og spesielt viktig etter tilberedning med ingredienser som tomater, sitrus eller vin og til og med kjøtt som bacon, biff eller kylling, da disse er sure og vil fjerne noe av krydderet ditt.

Trinn 1.  Forvarm kokepannen eller kokekaret på støpejernet på komfyrbrenneren (eller annen varmekilde som en grill eller ulmende ild) over svak varme i 5-10 minutter.

Trinn 2.  Tørk av en tynn glans olje på kokeflaten og varm den i 5-10 minutter til, eller til oljen ser tørr ut. Dette vil bidra til å opprettholde en godt krydret, ikke-klebende matlagingsflate og beskytte stekepannen under lagring.

 

Full krydderinstruksjoner:

Hvis du bestiller en erfaren stekepanne fra oss, er dette den nøyaktige prosessen vi bruker. Vi krydder hvert stykke for hånd med 2 tynne strøk olje. Vi anbefaler å bruke en olje med høyt røykpunkt som raps, grapeseed eller solsikke, og følge disse trinnene:

Trinn 1.  Forvarm ovnen til 225 ° F. Vask og tørk skillet helt.

Trinn 2.  Plasser stekepannen i den forvarmede ovnen i 10 minutter, og fjern den forsiktig med passende håndbeskyttelse.

Trinn 3.  Med et klede eller papirhåndkle, spred et tynt lag med olje over hele stekepannen: innsiden, utsiden, håndtaket osv., Og tørk deretter av alt overflødig. Bare en liten glans skal være igjen.

Trinn 4.  Sett stekepannen tilbake i ovnen, opp ned. Øk temperaturen til 475 ° F i 1 time.

Trinn 5.  Slå av ovnen og la stekepannen avkjøles før du tar den ut.

Trinn 6.  Gjenta disse trinnene for å legge til flere lag med krydder. Vi anbefaler 2-3 lag med krydder.


Innleggstid: Apr-10-2020