• Banner om produkt

Hva du skal se etter når du kjøper den beste nederlandske ovnen

Når du handler etter en nederlandsk ovn, vil du først vurdere den beste størrelsen for dine behov. De mest populære interiørstørrelsene er mellom 5 og 7 liter, men du kan finne produkter så små som 3 liter eller så store som 13. Hvis du pleier å lage store høytidsmåltider med mye grub for din utvidede familie, kan en større nederlandsk ovn tjene deg godt. Bare husk at større potter vil være ganske tunge (spesielt når de er fulle av mat).

Apropos vekt, nederlandske ovner skal ha tykke vegger, så vær ikke vekk fra produkter som virker litt tunge. Du kan også se runde versus ovale nederlandske ovner, og det beste alternativet her avhenger av hvordan du planlegger å bruke den. Hvis du lager mye stekeovn eller steker, steker og bruner, hold deg til en rund modell, da den passer bedre på brenneren. Noen runde modeller er det som kalles "doble nederlandske ovner", hvor lokket er dypt nok til å brukes som en stekepanne!

Til slutt er det generelt bedre å velge en nederlandsk ovn som er kort og tøff, i stedet for en som er tynn og høyere (selv om en dobbel nederlandsk ovn vanligvis vil være litt høyere enn en vanlig nederlandsk ovn). Hvorfor? En bred diameter gir deg mer indre overflate til brun mat, og det kan også spare deg for tid ved å koke eller steke ingredienser raskere.

Vi leste dusinvis av anmeldelser for hvert produkt, sammenlignet priser og produktspesifikasjoner, og trakk selvfølgelig ut av våre egne testkjøkkenopplevelser. Uansett dine behov, er du sikker på å finne den beste nederlandske ovnen på dette nettstedet, som vi oppdaterer regelmessig.

 gg7131


Innleggstid: Jul-13-2020