• Banner despre produs

O sută de ani, o călătorie de urcușuri și coborâșuri. De la o mică barcă roșie la o navă uriașă care va conduce stabilitatea și călătoria pe termen lung a Chinei, acum, Partidul Comunist din China a inaugurat în sfârșit ziua de naștere a centenarului.

Din partidul marxist inițial cu peste 50 de membri ai partidului, el a devenit cel mai mare partid de guvernământ din lume, cu peste 91 de milioane de membri ai partidului. Cei 100 de ani ai Partidului Comunist din China sunt 100 de ani de îndeplinire a misiunii sale inițiale și o bază pentru înființarea sa. O sută de ani înseamnă o sută de ani de a crea strălucire și de a deschide viitorul.

Timp de un secol, Partidul Comunist din China a condus poporul chinez prin vânt și ploaie, căutând fericirea și alinarea oamenilor, traversând „cursul rapid” și evitând „valurile turbulente”, iar acum s-a angajat pe un drum larg. de dezvoltare de înaltă calitate.

Istoria de o sută de ani a Partidului Comunist din China este un capitol magnific în care partidul și oamenii sunt conectați, respirând împreună și împărtășind destinul. Este o epopee magnifică care îndeplinește misiunea originală a petrecerii.

Privind înapoi pe drumul luptei din trecut și reflectând drumul luptei din viitor.

Aici Dinsen sărbătorește 100 de ani de la fondarea Partidului Comunist din China !!!100 周年


Ora postării: 28-iunie-2021