• Banner despre produs

În ultimele zile, Zhengzhou, Xinxiang, Kaifeng și alte locuri din provincia Henan au suferit ploi extrem de abundente. Acest proces a arătat caracteristicile precipitațiilor mari acumulate, durate îndelungate, precipitații puternice pe termen scurt și extreme proeminente. Observatorul Meteorologic Central prezice că centrul precipitațiilor abundente se va deplasa spre nord și vor exista în continuare ploi abundente sau extraordinar de abundente în părți din nordul Henan și sudul Hebei. Se așteaptă ca această rundă de precipitații să slăbească treptat mâine (22) seară.

Aceste precipitații abundente din Zhengzhou au adus o mulțime de inconveniente și pierderi producției și vieții oamenilor. Diferite echipe de salvare și salvare se luptă pe prima linie de prevenire a inundațiilor și de ajutorare a dezastrelor și există, de asemenea, mulți oameni pe străzile și comunitățile orașului, care fac tot posibilul să trimită căldură celor care au nevoie.

Dinsen a pregătit marfa în avans, a făcut un inventar suficient și a luat măsuri de precauție în avans. Vă rugăm să fiți siguri că clienții noștri pot plasa comenzi.
ploaie


Ora postării: 22 iul.2021