• Banner despre produs

b24722bd7d8daaa2f02c4ca38ed95c82_original1

Ce este condimentul din fontă?

Condimentarea este un strat de grăsime sau ulei întărit (polimerizat) care este copt pe suprafața fontei pentru a-l proteja și a asigura performanța de gătit antiaderentă. Simplu!

Condimentarea este naturală, sigură și complet regenerabilă. Condimentul dvs. va veni și va merge cu utilizare regulată, dar, în general, se va acumula în timp, atunci când este întreținut corespunzător.

Dacă pierdeți ceva condiment în timp ce gătiți sau curățați, nu vă faceți griji, tigaia dvs. este în regulă. Vă puteți reînnoi rapid și ușor condimentul cu puțin ulei de gătit și un cuptor.

 

Cum să-ți asezonezi tigaia din fontă

Instrucțiuni de condimentare pentru întreținere:

Condimentarea pentru întreținere trebuie făcută în mod regulat după ce gătiți și curățați. Nu trebuie să o faceți de fiecare dată, dar este cea mai bună practică și este deosebit de importantă după ce gătiți cu ingrediente precum roșii, citrice sau vin și chiar și carne precum slănină, friptură sau pui, deoarece acestea sunt acide și vă vor elimina o parte din condimente.

Pasul 1.  Preîncălziți tigaia sau vasele din fontă pe arzătorul aragazului (sau altă sursă de căldură, cum ar fi un grătar sau un foc mocnit) la foc mic timp de 5-10 minute.

Pasul 2.  Ștergeți un luciu subțire de ulei pe suprafața de gătit și încălziți încă 5-10 minute sau până când uleiul pare uscat. Acest lucru va ajuta la menținerea unei suprafețe de gătit bine condimentate, antiaderente și la protejarea tigaiei în timpul depozitării.

 

Instrucțiuni complete de condimentare:

Dacă comandați o tigaie condimentată de la noi, acesta este procesul exact pe care îl folosim. Condimentăm fiecare bucată manual cu 2 straturi subțiri de ulei. Vă recomandăm să utilizați un ulei cu un punct de fum ridicat, cum ar fi canola, semințe de struguri sau floarea-soarelui, și urmați acești pași:

Pasul 1.  Preîncălziți cuptorul la 225 ° F. Spălați și uscați complet tigaia.

Pasul 2.  Așezați tigaia în cuptorul preîncălzit timp de 10 minute, apoi scoateți-o cu grijă folosind o protecție adecvată pentru mâini.

Pasul 3.  Cu o cârpă sau un prosop de hârtie, întindeți un strat subțire de ulei pe toată tigaia: în interior, exterior, mâner etc., apoi ștergeți orice exces. Ar trebui să rămână doar o strălucire ușoară.

Pasul 4.  Așezați tigaia înapoi în cuptor, cu capul în jos. Măriți temperatura la 475 ° F timp de 1 oră.

Pasul 5.  Opriți cuptorul și lăsați tigaia să se răcească înainte de ao scoate.

Pasul 6.  Repetați acești pași pentru a adăuga straturi suplimentare de condimente. Vă recomandăm 2-3 straturi de condimente.


Ora postării: 10 aprilie 2020