• Banner despre produs

Ce trebuie să căutați atunci când cumpărați cel mai bun cuptor olandez

Când cumpărați un cuptor olandez, mai întâi veți dori să luați în considerare cea mai bună dimensiune pentru nevoile dvs. Cele mai populare dimensiuni interioare sunt cuprinse între 5 și 7 litri, dar puteți găsi produse de până la 3 litri sau până la 13. te servesc bine. Rețineți că oalele mai mari vor fi destul de grele (mai ales atunci când sunt pline de alimente).

Apropo de greutate, cuptoarele olandeze ar trebui să aibă pereți groși, așa că nu vă feriți de produsele care par puțin grele. Puteți vedea, de asemenea, cuptoare olandeze rotunde versus ovale, iar cea mai bună opțiune aici depinde de modul în care intenționați să îl utilizați. Dacă faceți o mulțime de plite de gătit la cuptor sau prăjite, sotate și rumenite, rămâneți cu un model rotund, deoarece se va potrivi mai bine pe arzător. Unele modele rotunde sunt ceea ce se numește „cuptoare olandeze duble”, unde capacul este suficient de adânc pentru a fi folosit ca tigaie!

În cele din urmă, este, în general, mai bine să alegeți un cuptor olandez scurt și robust, mai degrabă decât unul slab și mai înalt (deși un cuptor olandez dublu va fi de obicei puțin mai înalt decât un cuptor olandez obișnuit). De ce? Un diametru larg vă oferă mai multă suprafață interioară pentru mâncarea brună și vă poate economisi timp, gătind sau prăjind mai repede ingredientele.

Am citit zeci de recenzii pentru fiecare produs, am comparat prețurile și specificațiile produsului și, bineînțeles, am extras din propriile noastre experiențe de bucătărie de testare. Indiferent de nevoile dvs., sunteți sigur că veți găsi cel mai bun cuptor olandez pe acest site web, pe care îl vom actualiza în mod regulat.

 gg7131


Ora postării: 13 iul.2020