• Banner o produkte

Čo treba hľadať pri kúpe najlepšej holandskej rúry

Pri nákupe holandskej rúry budete najskôr chcieť zvážiť najlepšiu veľkosť, ktorá vyhovuje vašim potrebám. Najobľúbenejšie veľkosti interiéru sú medzi 5 a 7 litrami, ale môžete nájsť výrobky s veľkosťou iba 3 litre alebo také veľké ako 13. Ak máte tendenciu pripravovať veľké sviatočné jedlá s väčším obsahom grubu pre svoju širšiu rodinu, môže sa stať, že budete mať k dispozícii väčšiu holandskú rúru. slúži ti dobre. Len majte na pamäti, že väčšie hrnce budú dosť ťažké (najmä keď sú plné jedla).

Keď už hovoríme o váhe, holandské rúry majú mať hrubé steny, takže sa nevyhýbajte produktom, ktoré sa zdajú byť trochu náročné. Môžete tiež vidieť holandské rúry okrúhleho a oválneho tvaru a najlepšia voľba tu závisí od toho, ako ho plánujete použiť. Ak sa chystáte veľa piecť v rúre alebo vyprážať, dusiť a piecť, držte sa okrúhleho modelu, pretože lepšie padne na horák. Niektoré okrúhle modely sa nazývajú „dvojité holandské rúry“, kde je veko dostatočne hlboké, aby sa dalo použiť ako panvica!

Nakoniec je všeobecne lepšie zvoliť holandskú rúru, ktorá je krátka a statná, než takú, ktorá je chudá a vyššia (aj keď dvojitá holandská rúra bude zvyčajne o niečo vyššia ako bežná holandská rúra). Prečo? Široký priemer vám poskytne viac vnútorného povrchu hnedého jedla a tiež vám môže ušetriť čas rýchlejším varením alebo vyprážaním surovín.

Prečítali sme si desiatky recenzií pre každý produkt, porovnali sme ceny a technické parametre produktu a samozrejme sme čerpali z našich vlastných skúseností s pečením v kuchyni. Bez ohľadu na vaše potreby určite nájdete na tejto webovej stránke najlepšiu holandskú rúru, ktorú budeme pravidelne aktualizovať.

 gg7131


Čas zverejnenia: 13. júla 2020