• Pankarta për produktin
 • Enë gatimi me cilësi të lartë DISA DA-C10001 / 13001/14001

  Enë gatimi me cilësi të lartë DISA DA-C10001 / 13001/14001

  E bërë me gize të rëndë, furra Hollandeze mban nxehtësinë mirë dhe e shpërndan atë në mënyrë të barabartë, Nxehtësia përhapet plotësisht në bazën e saj të gjerë dhe të sheshtë dhe deri në anët e larta për rezultate optimale të gatimit. Edhe më shumë, ajo vjen me një fund smalt që nuk do të reagojë ndaj ushqimit. Kjo ndihmon në sigurimin e aromave të pastra dhe e bën tenxheren një zgjedhje të shkëlqyeshme për marinimin, gatimin dhe ruajtjen e ushqimit. Isshtë menduar për kuzhinierë profesionistë dhe amatorë dhe gjithashtu për fillestarët kuriozë që duan të zbulojnë përparësitë e kuzhinës së shëndetshme dhe të shijshme.
 • Shitje e nxehtë e enëve të gatimit prej gize DA-C24001

  Shitje e nxehtë e enëve të gatimit prej gize DA-C24001

  E bërë me gize të rëndë, furra Hollandeze mban nxehtësinë mirë dhe e shpërndan atë në mënyrë të barabartë, Nxehtësia përhapet plotësisht në bazën e saj të gjerë dhe të sheshtë dhe deri në anët e larta për rezultate optimale të gatimit. Edhe më shumë, ajo vjen me një fund smalt që nuk do të reagojë ndaj ushqimit. Kjo ndihmon në sigurimin e aromave të pastra dhe e bën tenxheren një zgjedhje të shkëlqyeshme për marinimin, gatimin dhe ruajtjen e ushqimit. Isshtë menduar për kuzhinierë profesionistë dhe amatorë dhe gjithashtu për fillestarët kuriozë që duan të zbulojnë përparësitë e kuzhinës së shëndetshme dhe të shijshme.
 • Gize DA-C10002 DISA e prodhuar në Kinë

  Gize DA-C10002 DISA e prodhuar në Kinë

  E bërë me gize të rëndë, furra Hollandeze mban nxehtësinë mirë dhe e shpërndan atë në mënyrë të barabartë, Nxehtësia përhapet plotësisht në bazën e saj të gjerë dhe të sheshtë dhe deri në anët e larta për rezultate optimale të gatimit. Edhe më shumë, ajo vjen me një fund smalt që nuk do të reagojë ndaj ushqimit. Kjo ndihmon në sigurimin e aromave të pastra dhe e bën tenxheren një zgjedhje të shkëlqyeshme për marinimin, gatimin dhe ruajtjen e ushqimit. Isshtë menduar për kuzhinierë profesionistë dhe amatorë dhe gjithashtu për fillestarët kuriozë që duan të zbulojnë përparësitë e kuzhinës së shëndetshme dhe të shijshme.
 • Shitje e nxehtë e enëve të gatimit prej gize DA-C30002

  Shitje e nxehtë e enëve të gatimit prej gize DA-C30002

  E bërë me gize të rëndë, furra Hollandeze mban nxehtësinë mirë dhe e shpërndan atë në mënyrë të barabartë, Nxehtësia përhapet plotësisht në bazën e saj të gjerë dhe të sheshtë dhe deri në anët e larta për rezultate optimale të gatimit. Edhe më shumë, ajo vjen me një fund smalt që nuk do të reagojë ndaj ushqimit. Kjo ndihmon në sigurimin e aromave të pastra dhe e bën tenxheren një zgjedhje të shkëlqyeshme për marinimin, gatimin dhe ruajtjen e ushqimit. Isshtë menduar për kuzhinierë profesionistë dhe amatorë dhe gjithashtu për fillestarët kuriozë që duan të zbulojnë përparësitë e kuzhinës së shëndetshme dhe të shijshme.
 • Enë gatimi prej gize DA-C26001 / 27001 eko-miqësore

  Enë gatimi prej gize DA-C26001 / 27001 eko-miqësore

  E bërë me gize të rëndë, furra Hollandeze mban nxehtësinë mirë dhe e shpërndan atë në mënyrë të barabartë, Nxehtësia përhapet plotësisht në bazën e saj të gjerë dhe të sheshtë dhe deri në anët e larta për rezultate optimale të gatimit. Edhe më shumë, ajo vjen me një fund smalt që nuk do të reagojë ndaj ushqimit. Kjo ndihmon në sigurimin e aromave të pastra dhe e bën tenxheren një zgjedhje të shkëlqyeshme për marinimin, gatimin dhe ruajtjen e ushqimit. Isshtë menduar për kuzhinierë profesionistë dhe amatorë dhe gjithashtu për fillestarët kuriozë që duan të zbulojnë përparësitë e kuzhinës së shëndetshme dhe të shijshme.
 • Enë gatimi DISA prej gize DA-C31002

  Enë gatimi DISA prej gize DA-C31002

  E bërë me gize të rëndë, furra Hollandeze mban nxehtësinë mirë dhe e shpërndan atë në mënyrë të barabartë, Nxehtësia përhapet plotësisht në bazën e saj të gjerë dhe të sheshtë dhe deri në anët e larta për rezultate optimale të gatimit. Edhe më shumë, ajo vjen me një fund smalt që nuk do të reagojë ndaj ushqimit. Kjo ndihmon në sigurimin e aromave të pastra dhe e bën tenxheren një zgjedhje të shkëlqyeshme për marinimin, gatimin dhe ruajtjen e ushqimit. Isshtë menduar për kuzhinierë profesionistë dhe amatorë dhe gjithashtu për fillestarët kuriozë që duan të zbulojnë përparësitë e kuzhinës së shëndetshme dhe të shijshme.
 • Enë gatimi prej gize DA-C20001 eko-miqësore

  Enë gatimi prej gize DA-C20001 eko-miqësore

  E bërë me gize të rëndë, furra Hollandeze mban nxehtësinë mirë dhe e shpërndan atë në mënyrë të barabartë, Nxehtësia përhapet plotësisht në bazën e saj të gjerë dhe të sheshtë dhe deri në anët e larta për rezultate optimale të gatimit. Edhe më shumë, ajo vjen me një fund smalt që nuk do të reagojë ndaj ushqimit. Kjo ndihmon në sigurimin e aromave të pastra dhe e bën tenxheren një zgjedhje të shkëlqyeshme për marinimin, gatimin dhe ruajtjen e ushqimit. Isshtë menduar për kuzhinierë profesionistë dhe amatorë dhe gjithashtu për fillestarët kuriozë që duan të zbulojnë përparësitë e kuzhinës së shëndetshme dhe të shijshme.
 • Hekuri i hedhur hekuri DA-C22001 me cilësi të lartë

  Hekuri i hedhur hekuri DA-C22001 me cilësi të lartë

  E bërë me gize të rëndë, furra Hollandeze mban nxehtësinë mirë dhe e shpërndan atë në mënyrë të barabartë, Nxehtësia përhapet plotësisht në bazën e saj të gjerë dhe të sheshtë dhe deri në anët e larta për rezultate optimale të gatimit. Edhe më shumë, ajo vjen me një fund smalt që nuk do të reagojë ndaj ushqimit. Kjo ndihmon në sigurimin e aromave të pastra dhe e bën tenxheren një zgjedhje të shkëlqyeshme për marinimin, gatimin dhe ruajtjen e ushqimit. Isshtë menduar për kuzhinierë profesionistë dhe amatorë dhe gjithashtu për fillestarët kuriozë që duan të zbulojnë përparësitë e kuzhinës së shëndetshme dhe të shijshme.
 • Enë gatimi DA-C22002 / 33002 e bërë në shitje të nxehtë në Kinë 2020

  Enë gatimi DA-C22002 / 33002 e bërë në shitje të nxehtë në Kinë 2020

  E bërë me gize të rëndë, furra Hollandeze mban nxehtësinë mirë dhe e shpërndan atë në mënyrë të barabartë, Nxehtësia përhapet plotësisht në bazën e saj të gjerë dhe të sheshtë dhe deri në anët e larta për rezultate optimale të gatimit. Edhe më shumë, ajo vjen me një fund smalt që nuk do të reagojë ndaj ushqimit. Kjo ndihmon në sigurimin e aromave të pastra dhe e bën tenxheren një zgjedhje të shkëlqyeshme për marinimin, gatimin dhe ruajtjen e ushqimit. Isshtë menduar për kuzhinierë profesionistë dhe amatorë dhe gjithashtu për fillestarët kuriozë që duan të zbulojnë përparësitë e kuzhinës së shëndetshme dhe të shijshme.
 • Shitje e nxehtë e enëve të gatimit prej gize DA-C21001

  Shitje e nxehtë e enëve të gatimit prej gize DA-C21001

  E bërë me gize të rëndë, furra Hollandeze mban nxehtësinë mirë dhe e shpërndan atë në mënyrë të barabartë, Nxehtësia përhapet plotësisht në bazën e saj të gjerë dhe të sheshtë dhe deri në anët e larta për rezultate optimale të gatimit. Edhe më shumë, ajo vjen me një fund smalt që nuk do të reagojë ndaj ushqimit. Kjo ndihmon në sigurimin e aromave të pastra dhe e bën tenxheren një zgjedhje të shkëlqyeshme për marinimin, gatimin dhe ruajtjen e ushqimit. Isshtë menduar për kuzhinierë profesionistë dhe amatorë dhe gjithashtu për fillestarët kuriozë që duan të zbulojnë përparësitë e kuzhinës së shëndetshme dhe të shijshme.