• Натпис о производу

На шта треба обратити пажњу приликом куповине најбоље холандске рерне

Када купујете холандску рерну, прво ћете желети да узмете у обзир најбољу величину за ваше потребе. Најпопуларније величине ентеријера су између 5 и 7 кварта, али можете пронаћи производе од 3 кварта или до 13. Ако за своју ширу породицу радите велике празничне оброке са пуно крупице, већа холандска пећ би могла добро вам служити. Само имајте на уму да ће већи лонци бити прилично тешки (посебно када су пуни хране).

Кад смо већ код тежине, холандске пећи треба да имају дебеле зидове, па немојте зазирати од производа који се чине мало тешким. Такође можете видети округле и овалне холандске пећи, а најбоља опција овде зависи од тога како планирате да је користите. Ако пуно радите у рерни за кување или пржење, сотирање и браон, држите се округлог модела, јер ће боље стати на горионик. Неки округли модели су оно што се назива „двоструке холандске пећи“, где је поклопац довољно дубок да се може користити као шерпа!

Коначно, генерално је боље одабрати холандску рерну која је кратка и стасита, уместо оне која је мршава и виша (иако ће двострука холандска рерна обично бити мало виша од обичне холандске рерне). Зашто? Широк пречник вам даје већу унутрашњу површину смеђе хране, а такође вам може уштедети време бржим кувањем или пржењем састојака.

Прочитали смо десетине прегледа за сваки производ, упоредили смо цене и спецификације производа и, наравно, извукли из сопствених пробних кухињских искустава. Без обзира на ваше потребе, сигурно ћете пронаћи најбољу холандску рерну на овој веб страници, коју ћемо редовно ажурирати.

 гг7131


Време објављивања: јул-13-2020