• Banner om produkten

Hundra år, en resa med upp-och nedgångar. Från en liten röd båt till ett jättefartyg som kommer att leda Kinas stabilitet och långsiktiga resa nu har Kinas kommunistiska parti äntligen inlett sin hundraårsdag.

Från det första marxistiska partiet med mer än 50 partimedlemmar har det utvecklats till världens största regeringsparti med mer än 91 miljoner partimedlemmar. Kinas kommunistiska partis 100 år är 100 år att fullgöra sitt ursprungliga uppdrag och en grund för dess stiftelse. Hundra år är hundra år av att skapa glans och öppna framtiden.

I ett sekel har Kinas kommunistiska parti lett det kinesiska folket genom vind och regn, sökt lycka och lättnad för folket, korsat den "snabba strömmen" och undvikit de "turbulenta vågorna", och nu har det gått in på en bred väg av högkvalitativ utveckling.

Kinas kommunistiska partis hundraåriga historia är ett magnifikt kapitel där partiet och folket är anslutna, andas ihop och delar ödet. Det är ett magnifikt epos som uppfyller partiets ursprungliga uppdrag.

Ser tillbaka på kampens väg i det förflutna och speglar kampens väg i framtiden.

Här firar Dinsen 100-årsjubileet för grundandet av Kinas kommunistiska parti !!!100 周年


Inläggstid: 28 juni-2021