• Banner om produkten

Under de senaste dagarna har Zhengzhou, Xinxiang, Kaifeng och andra platser i Henan-provinsen drabbats av extremt kraftiga regn. Denna process visade egenskaperna hos stor ackumulerad nederbörd, lång varaktighet, stark kortvarig nederbörd och framträdande ytterligheter. Central Meteorological Observatory förutspår att mitten av kraftigt regn kommer att röra sig norrut, och det kommer fortfarande att vara kraftiga eller utomordentligt kraftiga regn i delar av norra Henan och södra Hebei. Det förväntas att den här nederbördsrundan gradvis kommer att försvagas imorgon (22) natt.

Denna kraftiga nederbörd i Zhengzhou har medfört mycket besvär och förlust för människors produktion och liv. Olika räddnings- och räddningsgrupper kämpar i frontlinjen för förebyggande av översvämningar och katastrofhjälp, och det finns också många människor på gatorna och i samhällen i staden som gör sitt bästa för att skicka värme till de behövande.

Dinsen har förberett varorna i förväg, har gjort tillräckligt med inventering och har vidtagit försiktighetsåtgärder i förväg. Var säker på att våra kunder kan göra beställningar.
regn


Inläggstid: Jul-22-2021