• Banner om produkten

Vad du ska leta efter när du köper den bästa holländska ugnen

När du handlar efter en holländsk ugn vill du först överväga den bästa storleken för dina behov. De mest populära inredningsstorlekarna är mellan 5 och 7 liter, men du kan hitta produkter så små som 3 liter eller så stora som 13. Om du tenderar att göra stora semestermåltider med mycket grub för din storfamilj, kan en större holländsk ugn tjäna dig väl. Tänk bara på att större krukor blir ganska tunga (speciellt när de är fulla av mat).

På tal om vikt, holländska ugnar ska ha tjocka väggar, så var inte undan för produkter som verkar lite tunga. Du kan också se runda kontra ovala nederländska ugnar, och det bästa alternativet här beror på hur du planerar att använda den. Om du lagar eller steker, stekar och brunar mycket spishäll, håll fast med en rund modell, eftersom den passar bättre på brännaren. Vissa runda modeller är vad som kallas "dubbla holländska ugnar", där locket är tillräckligt djupt för att användas som stekpanna!

Slutligen är det i allmänhet bättre att välja en nederländsk ugn som är kort och tät, snarare än en som är mager och högre (även om en dubbel holländsk ugn vanligtvis kommer att vara lite högre än en vanlig holländsk ugn). Varför? En bred diameter ger dig mer inre yta till brun mat, och det kan också spara tid genom att laga eller steka ingredienser snabbare.

Vi läste dussintals recensioner för varje produkt, jämförde prissättning och produktspecifikationer och tog naturligtvis från våra egna testkökupplevelser bakning. Oavsett dina behov kommer du säkert att hitta den bästa nederländska ugnen på den här webbplatsen, som vi uppdaterar regelbundet.

 gg7131


Inläggstid: Jul-13-2020