• Ürün hakkında banner

Son birkaç gün içinde Zhengzhou, Xinxiang, Kaifeng ve Henan Eyaletindeki diğer yerler aşırı şiddetli yağmurlara maruz kaldı. Bu süreç, büyük birikmiş yağış, uzun süreli, güçlü kısa süreli yağış ve belirgin aşırılıkların özelliklerini gösterdi. Merkez Meteoroloji Gözlemevi, yoğun yağışın merkezinin kuzeye doğru hareket edeceğini ve kuzey Henan ve güney Hebei'nin bazı bölgelerinde şiddetli veya olağanüstü şiddetli yağmurların devam edeceğini tahmin ediyor. Yağışların yarın (22.) gece kademeli olarak zayıflaması bekleniyor.

Zhengzhou'daki bu yoğun yağış, insanların üretimine ve yaşamına çok fazla rahatsızlık ve kayıp getirdi. Çeşitli kurtarma ve kurtarma ekipleri sel önleme ve afet yardımının ön saflarında mücadele ediyor ve ayrıca şehrin sokaklarında ve topluluklarında ihtiyaç sahiplerine sıcaklık göndermek için ellerinden gelenin en iyisini yapan birçok insan var.

Dinsen malları önceden hazırlamış, yeterli envanter yapmış ve önceden önlem almıştır. Lütfen müşterilerimizin sipariş verebileceğinden emin olabilirsiniz.
yağmur


Gönderim zamanı: Tem-22-2021