• Ürün hakkında banner

En iyi Hollanda fırını alırken nelere dikkat etmelisiniz?

Bir Hollanda fırını için alışveriş yaparken, önce ihtiyaçlarınıza en uygun boyutu düşünmek isteyeceksiniz. En popüler iç boyutlar 5 ila 7 litre arasındadır, ancak 3 litre kadar küçük veya 13 kadar büyük ürünler bulabilirsiniz. Geniş aileniz için çok sayıda gruba sahip büyük tatil yemekleri yapma eğilimindeyseniz, daha büyük bir Hollanda fırını olabilir. sana iyi hizmet et. Daha büyük kapların oldukça ağır olacağını unutmayın (özellikle yiyecekle dolu olduğunda).

Ağırlık demişken, Hollanda fırınlarının kalın duvarları olması gerekiyor, bu yüzden biraz ağır hizmet gibi görünen ürünlerden uzak durmayın. Yuvarlak ve oval Hollanda fırınlarını da görebilirsiniz ve buradaki en iyi seçenek, onu nasıl kullanmayı planladığınıza bağlıdır. Çok fazla set üstü fırında pişirme veya kızartma, sote ve kızartma yaparsanız, brülöre daha iyi uyacağından yuvarlak bir modele yapıştırın. Bazı yuvarlak modeller, kapağın tava olarak kullanılabilecek kadar derin olduğu "çift Hollandalı fırınlar" olarak adlandırılan modellerdir!

Son olarak, sıska ve daha uzun olan yerine kısa ve kalın bir Hollanda fırını seçmek genellikle daha iyidir (ancak bir çift Hollandalı fırın tipik olarak normal bir Hollanda fırınından biraz daha uzun olacaktır). Neden? Geniş çap, size yiyecekleri kızartmak için daha fazla iç yüzey alanı sağlar ve ayrıca malzemeleri daha hızlı pişirerek veya kızartarak size zaman kazandırabilir.

Her ürün için düzinelerce yorum okuduk, fiyatlandırma ve ürün özelliklerini karşılaştırdık ve tabii ki kendi test mutfağı deneyimlerimizden yola çıktık. İhtiyaçlarınız ne olursa olsun, düzenli olarak güncelleyeceğimiz bu web sitesinde en iyi Hollanda fırınını bulacağınızdan emin olabilirsiniz.

 gg7131


Gönderme zamanı: Temmuz-13-2020