• Банер про товар

Сто років, мандрівка злетами і падіннями. Від маленького червоного човна до гігантського корабля, який вестиме стабільність Китаю та довгострокову подорож, зараз Комуністична партія Китаю нарешті відкрила свій столітній день народження.

Від початкової марксистської партії, яка налічувала понад 50 членів партії, вона перетворилася на найбільшу правлячу партію у світі, яка налічує понад 91 мільйон членів партії. 100 років Комуністичної партії Китаю - це 100 років виконання своєї первісної місії та основи для її заснування. Сто років - це сто років створення блиску і відкриття майбутнього.

Протягом століття Комуністична партія Китаю вела китайський народ крізь вітер і дощ, шукаючи щастя і полегшення для людей, перетинаючи «швидкий потік» і уникаючи «бурхливих хвиль», і тепер вона вийшла на широку дорогу якісного розвитку.

Столітня історія Комуністичної партії Китаю - це чудова глава, в якій партія та народ пов’язані, дихають разом і діляться долею. Це чудова епопея, яка виконує початкову місію партії.

Озираючись на шлях боротьби в минулому, і віддзеркалюючи шлях боротьби в майбутньому.

Тут Дінсен святкує 100-річчя заснування Комуністичної партії Китаю !!!100 周年


Час публікації: 28-21 червня