• Банер про товар

За останні кілька днів в Чженчжоу, Сіньсян, Кайфен та інші місця провінції Хенань пройшли надзвичайно сильні дощі. Цей процес показав характеристики великих накопичених опадів, тривалості, сильних короткочасних опадів та помітних крайнощів. Центральна метеорологічна обсерваторія прогнозує, що центр сильних опадів переміститься на північ, і все ще будуть проливні або надзвичайно сильні дощі в частинах півночі Хенану та півдня Хебея. Очікується, що цей раунд опадів поступово ослабне завтра (22-ї) ночі.

Ці сильні дощі в Чженчжоу принесли багато незручностей та втрат для виробництва та життя людей. Різні рятувальні та рятувальні бригади воюють на передовій лінії запобігання повеням та ліквідації наслідків катастроф, а також на вулицях та громадах міста багато людей, які роблять все можливе, щоб направити тепло тим, хто цього потребує.

Дінсен підготував товар заздалегідь, зробив достатню кількість інвентаризації та заздалегідь вжив запобіжних заходів. Будьте впевнені, що наші клієнти можуть робити замовлення.
дощ


Час публікації: липень-22-2021