• Банер про товар

Вегетаріанська піца на сковороді

МЕТОД:

 1. У невелику миску додайте теплу воду та активні сухі дріжджі та перемішайте, щоб поєднати. Дайте йому постояти 10 хвилин, поки дріжджі розчиняться.

 2. Після розчинення у великій мисці з’єднайте борошно, сіль, цукор, олію та розчинені дріжджі та воду. Добре перемішайте його разом виделкою, щоб створити клейке тісто.

 3. Помістіть тісто в чисту миску. Протягом наступної години виконуйте 4 підходи до розтягування та складання, по одному на кожні 15 хвилин. Розтягування - це коли ви берете бік кульки з тіста, розтягуєте його і складаєте над собою. Для кожного набору розтягніть тісто і складіть його 4 рази, щоразу обертаючи миску на чверть обороту. Під час виконання складок використовуйте мокрі руки, оскільки це зупиняє прилипання тіста до пальців. Після закінчення складок накрийте миску тарілкою і поставте в холодильник принаймні на 5 годин або на ніч.

Whole_Pizza_square_LR_300x300
pizza_fold_elien_lewis_low_res_large

Підготовка піци

1. Наполойте 30-сантиметрову сковороду 1 ½ ложками оливкової олії.

2. Дістати тісто з холодильника і помістити його в сотейник. Полийте верх тіста ще однією столовою ложкою оливкової олії. Пальцями вдавіть тісто до сотейника, щоб воно охоплювало всю нижню поверхню. Переконайтеся, що все тісто покрите оливковою олією. Якщо тісто продовжує пружинити, поки ви натискаєте його, дайте йому постояти при кімнатній температурі протягом 10 хвилин, перш ніж повторити спробу. Тепер нехай тісто стійке протягом 45 хвилин у теплому приміщенні.

Pizza_Dough_low_res_res_large

3. Поки тісто розстоює, подрібніть або подрібніть цілий цибулю-порей, особливо більш жорстку зелень цибулі-порею. Розігрійте сковороду або сковороду на середньому вогні і додайте 1-2 столові ложки оливкової олії. Додайте подрібнений цибулю-порей і ½ чайної ложки солі. Тушкуйте цибулю-порей 10 хвилин, регулярно помішуючи, коли цибуля-порей розм’якне. На половині часу варіння цибулі-порею додайте подрібнений часник, свіжий чебрець і столову ложку лимонного соку. Приправити перцем і додатковою сіллю, якщо потрібно і за смаком.

4. Подрібніть брусельську капусту на смужки і грубо нашаткуйте в’ялені помідори. Киньте брюссельську капусту з ½ столової ложки оливкової олії, цедри лимона та ½ чайної ложки солі. Відкладіть їх.

5. Після того, як тісто закінчить розстоювання, розігрійте духовку до 220 ° C (200 ° C). Посипте dough склянки тертого сиру моцарела над тістом. Додайте на цибулю-порей і розподіліть їх рівномірно. Розкладіть брюссельську капусту та в’ялені помідори поверх цибулі-порею. Зверху залийте ½ склянки сиру моцарела та сиру пармезан.

6. Випікайте піцу в духовці на нижній решітці, приблизно 16-18 хвилин, поки верх не стане золотистим, а низ готовим і хрустким. Після виймання піци з духовки негайно проведіть ножем по краю сотейника, щоб сир не прилипав до боків. Потім можна підняти нижню частину піци за допомогою шпателя, щоб перевірити, чи знизу золотистий.

7. Налийте гарячу піцу додатково свіжим чебрецем, наріжте шматочками і подавайте в гарячому вигляді.


Час публікації: липень-13-2020