• Банер про товар

b24722bd7d8daaa2f02c4ca38ed95c82_original1

Що таке чавунна приправа?

Приправа - це шар затверділого (полімеризованого) жиру або олії, який випікається на поверхні вашого чавуну, щоб захистити його та забезпечити приготування з антипригарним покриттям. Просто як це!

Приправа природна, безпечна і повністю відновлювана. Ваша приправа з’являється та зникає при регулярному вживанні, але, як правило, накопичується з часом при правильному догляді.

Якщо ви втратите трохи приправи під час приготування їжі чи прибирання, не хвилюйтеся, ваша сковорода в порядку. Ви можете швидко і легко поновити приправу, додавши трохи олії та духовку.

 

Як заправити чавунну сковороду

Інструкції з обслуговування приправ:

Приправу для технічного обслуговування слід проводити регулярно після того, як ви приготуєте та очистите. Вам не потрібно це робити щоразу, але це найкраща практика і особливо важливо після приготування з такими інгредієнтами, як помідори, цитрусові чи вино і навіть м’ясом, таким як бекон, стейк або курка, оскільки вони кислі та прибирають частину вашої приправи.

Крок 1.  Попередньо розігрійте сковороду або чавунний посуд на конфорці плити (або іншому джерелі тепла, такому як гриль або тліючий вогонь) на повільному вогні протягом 5-10 хвилин.

Крок 2.  Протріть тонким блиском олії на варильну поверхню і нагрівайте ще 5-10 хвилин, або поки масло не стане сухим. Це допоможе зберегти добре витриману поверхню для приготування з антипригарним покриттям та захистить сковороду під час зберігання.

 

Повна інструкція приправи:

Якщо ви замовляєте у нас витриману сковороду, це саме той процес, який ми використовуємо. Кожен шматок вручну заправляємо 2-ма тонкими шарами олії. Ми рекомендуємо використовувати олію з високою температурою копчення, таку як ріпак, виноградне насіння або соняшник, і виконувати такі дії:

Крок 1.  Розігрійте духовку до 225 ° F. Повністю вимийте і висушіть сковороду.

Крок 2.  Помістіть свою сковороду в розігріту духовку на 10 хвилин, а потім обережно вийміть, використовуючи відповідні засоби захисту рук.

Крок 3.  Тканиною або паперовим рушником намажте тонкий шар олії по всій сковороді: всередині, зовні, ручкою тощо, а потім витріть все зайве. Залишиться лише невеликий блиск.

Крок 4.  Поставте сковороду назад у духовку, догори дном. Збільште температуру до 475 ° F на 1 годину.

Крок 5.  Вимкніть духовку і дайте сковороді охолонути, перш ніж виймати її.

Крок 6.  Повторіть ці дії, щоб додати додаткові шари приправи. Ми рекомендуємо 2-3 шари приправи.


Час публікації: квітень-10-2020